Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

Merhabalar,
bir kaç kez deneyin çok fazla yeniden başlatabilir cihazınızı
Gizlilik Kısmından Konum Servislerini , Siriyi kapatın, Uçak moduna alın

TweakBox'a Electra son sürümü yüklenmiş ona bir bakın developer için olanı yüklemiş olabilirler uğraşmadan 1 yeniden başlatmayla yapabilirsiniz. ( DENEMEDIM DEV OLMAYADABİLİR)

Cylinder Yükleyen arkadaşlar Ekranın En sol sayfasına GİTMEYİN SAFE MODA ALIYOR (WİDGET VE SEARCH OLAN KISIMDAN BAHSEDİYORUM)

20defa deneyenler, 30defa denesin, 40defa denesin. Umudu kesiyodum neredeyse sonunda geldi.

Ekli dosyalar

• 4BAFB4B6-8E2D-408B-BE81-220469E4BF93.png
    4BAFB4B6-8E2D-408B-BE81-220469E4BF93.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 23
İlk tweakimi kurdum hadi hayırlısı ekranı kaplayan ses simgesinden kurtuldum :) ilk jailbreak deneyimimdi teşekkğr ederim.

Ekli dosyalar

• EE0BAE08-2F9E-474A-BE70-F488DA609FC6.png
    EE0BAE08-2F9E-474A-BE70-F488DA609FC6.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 19
Şuan cydia açılmıyor sebebi nedir? Cihazı yeniden başlattım diye olabilir mi? Ayarlar kısmında tweakler görünmüyor. Ses simgesi tweaki çalışmıyor ama control center'dan Wi-Fi'ı tamamen kapatma tweaki çalışıyor.

hocam cydia geldi fakat basınca beyaz ekrandan hemen sonra uygulamadan atıyor girmiyor ne yapıcam nolur yardım edin ya
Tekrar jailbreak yapmanız gerekiyor.

Şuan cydia açılmıyor sebebi nedir? Cihazı yeniden başlattım diye olabilir mi? Ayarlar kısmında tweakler görünmüyor. Ses simgesi tweaki çalışmıyor ama control center'dan Wi-Fi'ı tamamen kapatma tweaki çalışıyor.
Tekrar jailbreak yapmanız gerekiyor.

Geri