Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

41c96b2c162019934a9f9cac23800c86.png

Sonunda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu beta güncelleme uyarısı vermeyi kapatan tweaks ismi neydi zaten yeni çıkmış dı

Vallahi sonunda göründü.... Arkadaşlar electra ile artık bir işimiz yok dimi? Yoksa “Enable Jailbreak” basmam gerekiyormu.
81e26a3898d5cddd246fa543e4279db2.png
c8f31c2dc2678607f813c9ca10633021.png
31fd7a5a9de6039eacaeb2cb5798789e.png

Arkadaşlar Electra yüklü RESTART atıyor ama Cydia gelmiyor Siri kapalı uçak modunda 2 defa denedim 3. sünü deniyorum şuan
EDİT: 3. yü yaptım hala yok Wi-Fi yi filan açıyım öyle deniyeceğim.
EDİT1: Hala olmuyor yardım

Bu beta güncelleme uyarısı vermeyi kapatan tweaks ismi neydi zaten yeni çıkmış dı

Yardım edebilir misiniz? Siri'yi kapattım biliyorum ama siz nasıl kapattınız? Hala olmuyor çünkü

Enable yazıpta cydia yoksa ssh bağlanarak uicache yapman gerek
[automerge]1530943749[/automerge]
Locallappstore çalışıyor

Son düzenleme:
hayirli olsun :) ben guncelleme yaptim ios 12de full jb ile gorusuruz.adam zaten herkesi aldatdi hani o buyuk surprizi? zar zor jb yapti oda herkesde hatali. ios 12de iyi jb cikaracaklar jb yapamayanlar uzulmeyin :)

hayirli olsun :) ben guncelleme yaptim ios 12de full jb ile gorusuruz.adam zaten herkesi aldatdi hani o buyuk surprizi? zar zor jb yapti oda herkesde hatali. ios 12de iyi jb cikaracaklar jb yapamayanlar uzulmeyin :)

Kasım aralık gibi çıkar büyük ihtimal kardeş. En kötü seneye mayıs kesin.

benim cihaz sürekli reboot atıyor electrayı açıyorum jailbreak diyor sonra reboot atıyor respring değil reboot enable jailbreak yazısını görmedim uçak modunu falan açıyorum siri kapalı konum kapalı bi türlü 2. adıma geçmiyor

benim cihaz sürekli reboot atıyor electrayı açıyorum jailbreak diyor sonra reboot atıyor respring değil reboot enable jailbreak yazısını görmedim uçak modunu falan açıyorum siri kapalı konum kapalı bi türlü 2. adıma geçmiyor

Tekrar tekrar deneyin. Birde kendiniz restart atın

Geri