Neler yeni

Tweak Connected2 Hack Tweak

Ülke seçince shuffle de kimse çıkmıyor not found veriyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı

Bende shuffle calışıyor yada bi önceki sürüme dönmeni öneririm
Uygulama ve tweak olarak hangi sürümleri kullanıyorsunuz. Bende de "Plus account not found" diyor. Filtreleme çalışmıyor.

Edit: Şimdi kendi kendine düzeldi, sunucu bazlı sıkıntı oldu sanırım

Son düzenleme:
Tekrar kapatılmış sanırım düne kadar iyiydi bugün güncelleme gelmiş otomatik güncellemiş silip eski sürüme çektim ama hala plus account not found iki sürüm geriye çektim

Bu shuffle arama nasıl kullanılıyor bilen var mı? Filtrele dediğim zaman plus satın al penceresi çıkıyor.

Arkadaşlar tweak aktifken sohbet yazıyorum 5 6 tane gönderdikten sonra bu ekrandaki gibi oluyor ve kimseye mesaj atamıyorum sonra tweakı kaldırıyorum sorun hala devam ediyor kapatıp açtım sildim yükledim yine de olmuyor sebebi sizce nedir tweak tümden cydia dan kaldırınca sorun düzeliyor daha sonra jalibreak olmadan açıyorum uygulamayı telefonu kapatıp açıyorum sonra yine 10 mesaj atıyorum yine bu gönreme sorunu yaşıyorum herkeste aynı mı connected2.me nin serverda mi sorun var

Ekli dosyalar

• 14EE9170-F579-45B3-839C-2D2D06A11858.jpeg
    14EE9170-F579-45B3-839C-2D2D06A11858.jpeg
    145.4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
xianthi Kardeşim öncelikle gecici update için emeğin için teşekkürler.Bazı Kısmi sorunlar belirledim;
-Get Followers Butonu Kısmi Olarak Çalışmakta,Galiba Ekran Uyumsuzluğundan(Iphone X Kullanıcısı) Olsa Gerek Tam Butonun Ortalarına Doğru Basınca Buton Algılamakta
-Get Anon Message Kısmına Tıkladığımda (didnotAuthenticate (null) hatasını 'ara sıra' vermekte.
-Send Story Like Denedim ama geri dönüşü şu an için yok ya da ben bilemiyorum
Övdüğüm Kısımlar;
-Web sürümünde öncesinde takipci artırma taktiklerini zor bulup yapardık bunu mobilde yapman Senin emeğin
-Shuffle Filter Artık Daha Gelişmiş,Filtresinin Hakkını Veriyor Gibi
-Bu Toplu Mesaj Atanlara Kızardım Bi gün Sıra Bende Diye,Send Message to Shuffle Diyorum ,Bildirimler Akıyor :)
Senden Ricam;
-Bu Mesaj yazma kısmında koskoca 'Gif' olayı mevcut ,coğu kişi eminim ona kazara basıyodur,kaldırma gibi bi şansımız varsa memnun olurum :)

-Daha Ne Olsun,Üyelik ekleyen arkadaşlara da burdan teşekkürler saygılar :)

xianthi Kardeşim öncelikle gecici update için emeğin için teşekkürler.Bazı Kısmi sorunlar belirledim;
-Get Followers Butonu Kısmi Olarak Çalışmakta,Galiba Ekran Uyumsuzluğundan(Iphone X Kullanıcısı) Olsa Gerek Tam Butonun Ortalarına Doğru Basınca Buton Algılamakta
-Get Anon Message Kısmına Tıkladığımda (didnotAuthenticate (null) hatasını 'ara sıra' vermekte.
-Send Story Like Denedim ama geri dönüşü şu an için yok ya da ben bilemiyorum
Övdüğüm Kısımlar;
-Web sürümünde öncesinde takipci artırma taktiklerini zor bulup yapardık bunu mobilde yapman Senin emeğin
-Shuffle Filter Artık Daha Gelişmiş,Filtresinin Hakkını Veriyor Gibi
-Bu Toplu Mesaj Atanlara Kızardım Bi gün Sıra Bende Diye,Send Message to Shuffle Diyorum ,Bildirimler Akıyor :)
Senden Ricam;
-Bu Mesaj yazma kısmında koskoca 'Gif' olayı mevcut ,coğu kişi eminim ona kazara basıyodur,kaldırma gibi bi şansımız varsa memnun olurum :)

-Daha Ne Olsun,Üyelik ekleyen arkadaşlara da burdan teşekkürler saygılar :)
Hocam gif için c2'nin önceki sürümlerini kullanabilirsiniz :)

Hocam gif için c2'nin önceki sürümlerini kullanabilirsiniz :)
Tabiki ama güzel özellikleri de kullanmak istiyorum :)) canlı yayın vs :) bakalım xianthi kardeşimiz yine bir emek geçebilecek mi :)
Bu arada bu kardeşimizin hesabı vs yok mu bi donate atsak?

Tabiki ama güzel özellikleri de kullanmak istiyorum :)) canlı yayın vs :) bakalım xianthi kardeşimiz yine bir emek geçebilecek mi :)
Bu arada bu kardeşimizin hesabı vs yok mu bi donate atsak?
Web sitesinde donate butonu var ama Paypal üzerinden olduğu için kendisine bağış atılamıyor. Kendisinin de başka yerde bağış linkini görmediğim için hiç istemedim o yüzden. Eğer kendisi bir bağış linki paylaşırsa isteyenler bağış yapabilir bence. Ek olarak şuan kullandığım sürüm 1.226 ve canlı yayın özelliği var, haberiniz olsun :)

Geri