Uygulamanın normal akışına müdahale ettiğim için bazı özellikler beklenmedik çökmelere sebep olabilir. Ayarlar için kullandığım (promote kısmı) sayfası tasarım olarak benim müdahalelerimle biraz kullanışsız oldu o yüzden butonlar kayma yapabilir veya tam çalışmayabilir. Kendi cihazımda test edip güncelleme atıyorum (iphone 7) ekran uyumsuzlukları olabilir. Olabildiğince responsive hazırlamaya çalıştım. UI kısmında bir takım yenilikler yapılabilir ancak daha çok arkaplanda çalışan kodlara özen gösteriyorum performans açısından. Send story like ve send followers butonları hata olmadıkça uyarı vermiyor. Sürekli basın ve ip limit hatası aldığınızda modem resleme/3g kapatıp açma yöntemleriyle (uygulama kapalı iken) yeni ip edinin. Ip başına 5 beğeni limiti var. Takipçileri report someone butonu ile birini raporlarken tweakin oluşturduğu fake hesaplarla yapıyor o yüzden sınırlı sayıda takipçi kazanabilirsiniz. Birileri raporladıkça sistemde hesaplar birikip size takipçi olarak dönecektir. Raporlama sınırı da ip başına 5 tane. (Hesap açma sınırı aslında) get anon message olayı biraz daha karmaşık. Xmpp frameworküne müdahale ediyorum (anon ve diğer mesajlaşmanız için kullanılan framework) ve bu bazen başarısız oluyor. O yüzden hata alıyorsunuz. Anon mesaj ile sohbet sayısını arttırmak için her gelen mesajda ip adresinizin ve device id değerinizin değişmesi gerekiyor. O biraz daha kullanışsız o yüzden.