Neler yeni

Tweak Connected2 Hack Tweak

Shuffle butonuna tıklayınca atıyor ve yükledigin zaman lib,pyhton gibi uygulamaları yüklememi istedi buna bağlı olarak
oto mesaj gönderme için python kullanıyordum ancak o kısım henüz tam hazır değil. o bağımlılıkları kaldırıp tekrar güncelledim. crashreporter ile ekran görüntüsü gönderirseniz hatanın neyden kaynaklandığına bakabilirim.

Güncelleme : Hata iOS 13'ten kaynaklanıyormuş. iOS 13'te "şimdilik" tweak içi uyarı pencereleri devredışı bırakılarak sorun çözülmüştür.

Güncelleme 2 : linkinden elinizde bulunan plus üyelikleri eklerseniz tweak herkes için shuffle filtreleme yapacaktır. Bugüne kadar ücretli özelliklerden ücretsiz yararlanılmasını sağladık. Açık kapatıldığı için artık yararlanılmıyor. Tweakı yeniden yazıp ücretsiz yayınladım. Bundan sonrası topluluk olabilme bilincinizde.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
oto mesaj gönderme için python kullanıyordum ancak o kısım henüz tam hazır değil. o bağımlılıkları kaldırıp tekrar güncelledim. crashreporter ile ekran görüntüsü gönderirseniz hatanın neyden kaynaklandığına bakabilirim.

Güncelleme : Hata iOS 13'ten kaynaklanıyormuş. iOS 13'te "şimdilik" tweak içi uyarı pencereleri devredışı bırakılarak sorun çözülmüştür.

Güncelleme 2 : linkinden elinizde bulunan plus üyelikleri eklerseniz tweak herkes için shuffle filtreleme yapacaktır. Bugüne kadar ücretli özelliklerden ücretsiz yararlanılmasını sağladık. Açık kapatıldığı için artık yararlanılmıyor. Tweakı yeniden yazıp ücretsiz yayınladım. Bundan sonrası topluluk olabilme bilincinizde.

İyi forumlar.
Hocam ben 12.4 kullanıyorum shuffleye basınca direk uygulamadan atıyor

Dostum beni hatırlarsın konuşmuştuk bu konu hakkında başarmışsın tebrikler :)
[automerge]1577876940[/automerge]
Ha bu arada hilenin send spoof media özelliğini kullanan arkadaşlara söylemek istediğim birkaç şey var çünkü ban atma nedeninin bununla alakalı olduğunu düşünüyorum 5-6 hesap banlattım bir tanesi kendi hesabımdı sağlık olsun ama çok anlık attığınız ya da sayfalar arasında çok dolaştığınızda ban yiyorsunuz telefonu c2 nin ekranında iken kapatıp tekrar açtığım her seferde ban yedim o yüzden fazla hareketli olmadığınız sürece ban yeme gibi bir olasılık olmuyor şu amki hesabıma günde 2-3 kez giriyorum bir sıkıntı olmuyor anlık attığınızda isterseni asıl hesabınız ise anlığı atıp tweaki kaldırmanızı tavsiye ederim sonra tekrar kurarsınız

Son düzenleme:
Dostum beni hatırlarsın konuşmuştuk bu konu hakkında başarmışsın tebrikler :)
[automerge]1577876940[/automerge]
Ha bu arada hilenin send spoof media özelliğini kullanan arkadaşlara söylemek istediğim birkaç şey var çünkü ban atma nedeninin bununla alakalı olduğunu düşünüyorum 5-6 hesap banlattım bir tanesi kendi hesabımdı sağlık olsun ama çok anlık attığınız ya da sayfalar arasında çok dolaştığınızda ban yiyorsunuz telefonu c2 nin ekranında iken kapatıp tekrar açtığım her seferde ban yedim o yüzden fazla hareketli olmadığınız sürece ban yeme gibi bir olasılık olmuyor şu amki hesabıma günde 2-3 kez giriyorum bir sıkıntı olmuyor anlık attığınızda isterseni asıl hesabınız ise anlığı atıp tweaki kaldırmanızı tavsiye ederim sonra tekrar kurarsınız
Sende de uygulamadan atıyormu hocam shuffleye basınca

eE0AC11A4-1C2E-47F7-B3BF-11FC272BCE22.jpeg83269BF6-0A6F-40CF-A9D0-7E8123FF5C5D.jpeg

ekran görüntüleri ekteki gibidir. uygulamadan atma sorunları için crashlog paylaşmanız gerekiyor. i7 ios 12.4 sürümündeyim bende bir sorun yaratmadı. ios 13 sdkda metod değişikliği dolayısıyla olan hatadan dolayı uyarı pencereleri görünmeyecektir.

ios 11.2.6 herhangi bir sorun yaşamıyorum premium olsa kullanılıcak şekilde çalışıyor uygulamada sorun yok da birisi bizim için premium satın alıp paylaşır mı hiç sanmıyorum

@xianthi hocam elinize sağlık.

Şimdi topluluk olup kaç kişiysek ortak premium hesabı almamız lazım. Açıkçası güvenilir bir üye olursa aylık kişi sayısına göre çıkan tutarda para atılıp, o kişi hesap alabilir. Her ay verilecek 3-5-10 lira beni çok etkilemez gibi. Bunu veremeyecek olanlarda ücretsiz kullanır. Topluluk olmak birlik olmak bunu gerektirir. @xianthi hocam ücretsiz bir şekilde tweaki geliştirdi, güncelledi ve bize sundu. Bizimde bu tweaki işe yarar hale getirmemiz lazım. Plus üyelik işini ya yönetimden biri kişi sayısına göre para toplayabilir, ya da eski güvenilir üyelerden birine para atarız. O plus hesabı alır sisteme ekler. En mantıklısı böyle gibi duruyor. Herkesde 1 kişi plus hesap alıp eklesin diye beklememiş olur ve çorbada herkesin tuzu olur. Benim düşüncem böyle bu konuda.

@xianthi hocam elinize sağlık.

Şimdi topluluk olup kaç kişiysek ortak premium hesabı almamız lazım. Açıkçası güvenilir bir üye olursa aylık kişi sayısına göre çıkan tutarda para atılıp, o kişi hesap alabilir. Her ay verilecek 3-5-10 lira beni çok etkilemez gibi. Bunu veremeyecek olanlarda ücretsiz kullanır. Topluluk olmak birlik olmak bunu gerektirir. @xianthi hocam ücretsiz bir şekilde tweaki geliştirdi, güncelledi ve bize sundu. Bizimde bu tweaki işe yarar hale getirmemiz lazım. Plus üyelik işini ya yönetimden biri kişi sayısına göre para toplayabilir, ya da eski güvenilir üyelerden birine para atarız. O plus hesabı alır sisteme ekler. En mantıklısı böyle gibi duruyor. Herkesde 1 kişi plus hesap alıp eklesin diye beklememiş olur ve çorbada herkesin tuzu olur. Benim düşüncem böyle bu konuda.
İyi güzel düşünüyorsun ama bu aralar hesablar sürekli banlanıyor Plus üyelik 80 TL yani risk çok fazla başıma geldi çünkü

Suffle tıklayınca bende de çökme oluyor
12.0.1 yüklü Iphone6s

Crash report ;

@xianthi
Filtre ekranı güncellenmiş oraya yeniden uyumlu hale getirdiğimde sorun düzelir diye düşünüyorum. Güncelleyince yazarım.
İyi güzel düşünüyorsun ama bu aralar hesablar sürekli banlanıyor Plus üyelik 80 TL yani risk çok fazla başıma geldi çünkü
kullanıcı adı ve şifrenizi girince engellenen kelimeleri görebilirsiniz.
Ban yiyecek hesap plus hesap olmayacaktır muhtemelen. Ban ile ilgili bi sorun yaşamadım. Daha önce olası ban sebeplerini yazmıştım. Spam linkler, bioda yazan etiket ve yazılar, şikayetler muhtemel ban sebepleri bence. Diğer türlü oto ban atacak başka bir kontrol göremedim. 3 günlük deneme hesabı alıp biri sisteme eklerse çalışıp çalışmadığını görebiliriz. Hataları düzeltmem de daha mümkün olur.

Son düzenleme:
Filtre ekranı güncellenmiş oraya yeniden uyumlu hale getirdiğimde sorun düzelir diye düşünüyorum. Güncelleyince yazarım.

kullanıcı adı ve şifrenizi girince engellenen kelimeleri görebilirsiniz.
Ban yiyecek hesap plus hesap olmayacaktır muhtemelen. Ban ile ilgili bi sorun yaşamadım. Daha önce olası ban sebeplerini yazmıştım. Spam linkler, bioda yazan etiket ve yazılar, şikayetler muhtemel ban sebepleri bence. Diğer türlü oto ban atacak başka bir kontrol göremedim. 3 günlük deneme hesabı alıp biri sisteme eklerse çalışıp çalışmadığını görebiliriz. Hataları düzeltmem de daha mümkün olur.
Tamam hocam plus hesab ekledim 3 günlük ücretsiz hesab aldım kullanıcı adı kafkaokur22

Edit: denedim tıkır tıkır çalişiyor 😂

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle ellerinize sağlık ancak şuanda yeni hack uygulamasını kurdum anlık foto atma aktif ancak filitre özelliği kullanamadım hata veriyor bi çaresi var mı

Ekli dosyalar

• FE590C62-DE9E-48C8-88AD-7AF6537EAC4C.png
    FE590C62-DE9E-48C8-88AD-7AF6537EAC4C.png
    670.3 KB · Görüntüleme: 12
  • 50A86431-458C-4ECD-B538-D0E5F5772118.png
    50A86431-458C-4ECD-B538-D0E5F5772118.png
    205.1 KB · Görüntüleme: 12
Hocam acaba siz benim hesabta ne yaptığımı görüyormusunız yoksa ben yeni hesab açım
yok hocam benim hesapla hiç işim yok onu eklediğiniz veritabanından tweak kendisi çekiyor. önce eklenen hesap plus filtreleme yapabiliyor mu diye bakıyor yapabiliyorsa kullanıyor. herşey otomatikleştirildi yani :)

Arkadaşlar öncelikle ellerinize sağlık ancak şuanda yeni hack uygulamasını kurdum anlık foto atma aktif ancak filitre özelliği kullanamadım hata veriyor bi çaresi var mı
doğru kurulmamış olabilir. shuffleın sağındaki menüde plus ayarları olması gerekiyor o gelmediyse doğru kurulmamıştır.

güncellendi. Yeni sürüm ile ülke/il filtresi dahil kullanabilirsiniz. bilinen hatalar giderildi.
Usta Şu an Denedim Ios 13'te çalışıyor ülke seçimide yapınca çalıştı.Sen bu Türkiyedeki en iyi programdaki en iyi tweak'i yazam kişi olarak tarihe geçtin.Birçok kişinim hayır duasını aldın.Allah Senden Razı Olsun

@xianthi bende ilk shuffle yapıyor tekrar shuffle yaptıgım da aynı kişileri listeliyor yani hiç değişmiyor , filtreden kadın seçtiğim de ise kadından çok erkek listeliyor

Shuffle arkadaşımız plus almasına rağmen hala düzgün çalışmıyor şu an sorun mu var bilmiyorum ama okey mesajı almama rağmen listelemede hata var
[automerge]1577992162[/automerge]
ios 11.2.6

@xianthi bende ilk shuffle yapıyor tekrar shuffle yaptıgım da aynı kişileri listeliyor yani hiç değişmiyor , filtreden kadın seçtiğim de ise kadından çok erkek listeliyor
Bende de aynı sorun var şuanda bende filitre kısmı da açılmıyor satın alma kısmına atıyor

Arkadaşlar bende iphone 7 ios 12.4 sürümü unc0ver jb var. Testleri bu telefonda yapıyorum sorunsuz çalışırsa paylaşıyorum. Diğer cihazlar için sorunlar olursa, crash olursa(uygulamadan atma/çökme) crash loglarını diğer durumlar için ekran görüntülerini ekleyebilirsiniz. Aynı tweak başkasında sorunsuz çalışıyorsa sorunu cihazınızda/jailbreak aracınızda/tweak yükleme aşamalarınızda da arayabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum siz de bana yardımcı olabilirsiniz. Filtrelemeleri ben yapmıyorum c2 ne gönderiyorsa onu görüyorsunuz. Lütfen filtreleme ayarlarını yaparken il seçmeden deneyin çünkü il bilgisi yeterince girilmemiş olabilir. Daha önce olduğu gibi yaş cinsiyet online durumlarını deneyebilirsiniz.

Diğer önemli konu ise @Kahraman1221 arksdaşımızın sayesinde kullanıyorsunuz. 3 günlük deneme hesabı alıp sisteme ekledi. Ancak bu 3 günlük bir çözüm. 3 gün sonra yine çalışmayacaktır. Bu konuda çözüm üretmenizi öneririm.

Geri