Neler yeni

Tweak Connected2 Hack Tweak

Kaynak kodlarına sunucu tekrardan kiralandığı için ulaşılabiliyor diye biliyorum

sürümü 1.180e düşürdükten sonra cheaster33 adlı kullanıcının izlediği adımları izledikten sonra sorunsuz çalışmaya başladı

Arkadaşlar forumda yeniyim bana detayları ile birlikte bunu nasıl kurup çalıştırabilecegimi anlatabilecek bir kardesim varmıdır..

bu parametreler tam olarak nedir bilen varmı ? sürekli arap vs çıkıyor parametre sayesin de türkiyeye ayarlayabiliyormuyum ?

Hala Filtreleme Özelliği Çalışmakta.Sadece Uygun Downgrade'i Bulup Kullanmaya Çalışın.

Parametreler ile arama yapınca hiçbişey çıkmıyor sorun nedir?
[automerge]1570494176[/automerge]
Filtreleme de bir işe yaramıyor anlamadım cinsiyet seçimi yapıyorum tam tersi çıkıyor
[automerge]1570496855[/automerge]
11.80 sürümüne düşürünce sorunum giderildi parametreler ile arama çalışıyor sürüm 12.4

Son düzenleme:
@polatsakif arkadaşımız domaini yenilemiş. ben de ssl sertifikasını yeniledim. şuan çalışabilir olması gerekiyor. tel jbli olmadığı için deneyemedim. herkese iyi eğlenceler.
Merhaba toplu mesaj gönderimi çalışıyor mu şuanda ? Yolluyorum fakat çalıştığından şüphelerim var. Çalışıyorsa eğer bunu web üzerinden uygulama olmadan yapmak mümkün mü ? Yardımcı olabilir misiniz

arkadaşlar yaptığım incelemeler sonucunda c2'nin isteklere (request) sınır getirdiğini görüyorum. Hepiniz tweakı kullanırken sunucum üzerinden istek gönderiyorsunuz. Herkesin shuffle isteği sanki bir cihazdan gönderiliyormuş gibi tek merkezden iletiliyor. Hal böyle olunca yoğun trafik oluşturan sunucu adresi geçici süreliğine red cevabı alıyor. Shuffle bazen geç cevap verebilir ya da hiç cevap veremez hale gelebilir. Bu durumda bahsettiğim sorundan dolayı daha sonra denemeniz gerekmektedir.
Hocam &g=f filtresi dünden beri çalışmıyor senin site mi patladı

Ban yiyen var mı ? Son 4 günde 2 defa ban yedim. Ve sadece 3 kişiyle konuşur olmama rağmen yedim. Telefon olarak değil c2 hesabı ban yiyor.

Ban yiyen var mı ? Son 4 günde 2 defa ban yedim. Ve sadece 3 kişiyle konuşur olmama rağmen yedim. Telefon olarak değil c2 hesabı ban yiyor.
Aynı sıkıntı bende de oldu hocam. Açıyorum durduk yere ban yiyor hesap.Liberty lite ile deneyeceğim.

ben denedim ve durduk yere yine hesap ban yedi. çok iyi ya
Ban yeyen beyler bende de ayni sorun vardi 2018 de acdigim hesab kapandi sbeb ayarlar kisminda mail adresinizi dogrulamaniz mail adrese gelecek linkle uygulmaya geri donuş yapmanız gerek

c2 kullandığım açığı kapattığı için artık hiç bir sürümde filtrelemeyi çalıştıramazsınız. Gelen maillerden sonra kontrol ettiğimde api.c2me.cc adresinde bulunan apide yaptığı değişiklik ile filtrelemeye plus üye kontrolü koyulmuş. En iyi senaryo 1 plus üyeliğin herkes tarafından filtreleme amacıyla kullanılmasını sağlayarak çalıştırmak gibi görünüyor. Doğrulama sunucu tarafında yapıldığı için uygulama içi manipüle etmem işe yaramıyor.

c2 kullandığım açığı kapattığı için artık hiç bir sürümde filtrelemeyi çalıştıramazsınız. Gelen maillerden sonra kontrol ettiğimde api.c2me.cc adresinde bulunan apide yaptığı değişiklik ile filtrelemeye plus üye kontrolü koyulmuş. En iyi senaryo 1 plus üyeliğin herkes tarafından filtreleme amacıyla kullanılmasını sağlayarak çalıştırmak gibi görünüyor. Doğrulama sunucu tarafında yapıldığı için uygulama içi manipüle etmem işe yaramıyor.
Anladım hocam yine de her şey için teşekkürler eğlenceli güzel bir tweak ti

Geri