Merhaba,
Ignition ve Tweabox dan şuan 1.3.6 sürümleri kurulmuyor. Evde pc olmadığı için çözüm bulamadım. Sorunun nedenini bilen yada nasıl çözüleceğini bilen yardımcı olabilir mi?
Cihaz 10S Max 12.1.2 sürüm.
Teşekkürler
Tüm Safari yüklemeleri şu anda Devredışı kalmıştır... Cydia impactor veya Apple Developer hesabı ile sorunsuz yükleyebilirsin
Dün akşam unc0ver jb yükledim. Tweakbox sitesi üzerinden yüklendi sorunsuz.. (Iphone x )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam telefon res attı. Chimera açılmadı profil de onaylanmadı ayarlardan. Hiçbir şekilde tweakboxtan inmiyor da kaldım böyle. İmpactor zaten boş. Sertifika silsek tanımlı parola oluştursak bile hata veriyor zatenDün akşam unc0ver jb yükledim. Tweakbox sitesi üzerinden yüklendi sorunsuz.. (Iphone x )
Hocam telefon res attı. Chimera açılmadı profil de onaylanmadı ayarlardan. Hiçbir şekilde tweakboxtan inmiyor da kaldım böyle. İmpactor zaten boş. Sertifika silsek tanımlı parola oluştursak bile hata veriyor zaten
Ben de restore etmeyi düşünmüştüm zaten başka pek bi seçenek klamamıştı çünkü. Sileoyla da uğraşmıcam direk cydia yüklücem maceraya gerek yokAynısı dün benim başıma geldi telefonum ağardım açtım bir daha chimera çalışmadı ve ımpactor da dahil hiç bir yerden yüklenmedi. Telefonu akşam restore yaptım unc0ver yükledim oldu.. mümkünse imzalar kapanmadan restore yap 12.4 unc0ver yükle A12 değilsen tabi ki.
hocam sorunun çözümünü söylüyorum: cydia impactordan jb aracını tut bırak yaptıktan sonra cydia impactoru SİMGE DURUMUNA düşür ve arkanı yaslan bekle 3 dakika sonra cihazına bak chimerayı göreceksin. Çok saçma ama ben aylarca uğraştım ve sonunda böyle saçma bir çözüm oldugunu öğrendim.sorun güncel...
IPhone Xr A12 ios 12.4 jailbreak ciktimi ? Chimera beta uncover ?
Hayirli pazarlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
hocam sorunun çözümünü söylüyorum: cydia impactordan jb aracını tut bırak yaptıktan sonra cydia impactoru SİMGE DURUMUNA düşür ve arkanı yaslan bekle 3 dakika sonra cihazına bak chimerayı göreceksin. Çok saçma ama ben aylarca uğraştım ve sonunda böyle saçma bir çözüm oldugunu öğrendim.
sileo dan artık vazgeçmem arkadaşlar şuan da 1.4 imzası açıkmı sürümü güncellemek isterim mümkünse
Gece 3 te macera başlıyor yazmış. Hadi inşallah telefonun pasını atalım ya. Sıkıldım gem vurulmuş telefon kullanmaktan. Bir de dev hesap alırsam deme keyfimeA12 cihazlar için ios1.4 jailbreak tamamlanmış coolstar twitter da paylaşmış
iPhone 5s cihazlara oluyor mu ?
Hangi Jb aracı ile jb yaptın