Chimera Jailbreak ~ iOS 12.0 - 12.5.1

merhaba

cihazım iphone 6 ios 12.3.1 sürüm ve shsh2 kaydı aldım 12.4, fakat nonce set yapamıyorum 12.3.1 de çalışmıyor.
nasıl 12.4 sürüme geçebilirim yardım edebilirmisiniz.
[automerge]1570264270[/automerge]
telefonum jailbreaksiz

iPad Air var 12 iOS 12.2 ama verdiğiniz sitelerden uncover yükleyemedim indiriliyor kurum tamamlanmıyor çalışan bi site varmı

IPad mini 3 üzerinde 12.4 var bununla jb yapa bilirmiyim yada uncover programi ile mi yapmaliIm??

chimera kullananlar için eğer revoked durumundan dolayı uygulama açılmıyorsa şuan ios ninja da signed olmuş durumda. bilginize.

Geçen gece tlf un şarjının bitmesi nedeniyle jb'i kaybettim. Ne altstore dan (12.0 sürümünü desteklemediği için) ne de iosninja dan (imzalar kapalı olduğu için) yükleyebiliyorum. Bir başka çaresi var mı ?

Geçen gece tlf un şarjının bitmesi nedeniyle jb'i kaybettim. Ne altstore dan (12.0 sürümünü desteklemediği için) ne de iosninja dan (imzalar kapalı olduğu için) yükleyebiliyorum. Bir başka çaresi var mı ?

İnternet de hiç bir link çalışmıyorsa yapacak bir şey yok...

iPhone xs cihazımda iOS 12 chimera jb kullanmaktaydım cihazım kapandı açtığımda jb uçmuş. Hep indirdiğim siteden bu sefer indirirken aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü üzere yükleme gerçekleşmiyor. Bu hatayı nasıl giderebilirim?DABF64B1-B669-4950-A121-BFD20FAB53C9.jpeg

indirdiğim iki site var biri sharklatan sitesi bi de topstore sitesinden ve ne tuhaftır ki her ikisinde de aynı sorunu yaşamaktayım :(

dilerseniz buradan unc0ver indirebilirsiniz biraz önce denedim sorunsuz kurdu jb. fakat bütün tweaklerim gitmiş çözemediğim bi şekilde
[automerge]1586933973[/automerge]
hocam yeri midir bilmiyorum bilginize danışmak isterim, daha önceden kurduğum tweaklerimin kalıntılarını nasıl bulabilirim neler yüklüydü daha önceden tekrar yüklemek istiyorum çünkü

dilerseniz buradan unc0ver indirebilirsiniz biraz önce denedim sorunsuz kurdu jb. fakat bütün tweaklerim gitmiş çözemediğim bi şekilde
[automerge]1586933973[/automerge]

hocam yeri midir bilmiyorum bilginize danışmak isterim, daha önceden kurduğum tweaklerimin kalıntılarını nasıl bulabilirim neler yüklüydü daha önceden tekrar yüklemek istiyorum çünkü

Cihazınız ve sürümü nedir
İphone ayarlarında mı gözükmüyor yoksa cydia içinde mi

Cihazınız ve sürümü nedir
İphone ayarlarında mı gözükmüyor yoksa cydia içinde mi
6s plus kullanıyorum, 12.4 sürümündeyim ve ne ayarlarda gözüküyor ne de cydia içinde
[automerge]1586937455[/automerge]
6s plus kullanıyorum, 12.4 sürümündeyim ve ne ayarlarda gözüküyor ne de cydia içinde
en son telefonum kapanmıştı, daha sonrasında bu imza sorunları baş gösterdi ve nereden yüklemeye çalıştıysam uygulama iniyor fakat gri renkte pasif gözüküyor açılmıyordu, şansa şuan buldum fakat bütün tweaklerim gitmiş gözüküyor

[automerge]1586937455[/automerge]

en son telefonum kapanmıştı, daha sonrasında bu imza sorunları baş gösterdi ve nereden yüklemeye çalıştıysam uygulama iniyor fakat gri renkte pasif gözüküyor açılmıyordu, şansa şuan buldum fakat bütün tweaklerim gitmiş gözüküyor

Cydia içinde tweaklar yüklü gözükmüyorsa yapacak bir şey yok tweaklarınızı tekrar yükleyeceksiniz

İmzası açık olan bir yer varmı acaba? 7 siteden denedim hepsinde kapalıydı sanırım 😞
Chimera vardı bende uncover yüklersem sorun olurmu?

Şu an chimerayı nasıl yükleyebilirim bilgisayar da dahil cydi impactor hariç ve 3uToolsta yüklemiyor hata veriyor

Geri