Neler yeni

Chimera Jailbreak ~ iOS 12.0 - 12.5.1

Filza zaten ücretsiz, ayrıca herhangi bir repo eklemenize gerek yok. Sileo veya Cydia farketmeksizin direkt olarak arayıp indirebilirsiniz Filza'yı.

Sonrası derken? Herhangi bir süre kısıtlaması gibi bir durum yaşamadım ben şu ana kadar. Bahsettiğiniz şey süre değilse de hangi özelliği para almadan işlevini yerine getirmiyor bilemedim.

iide herşey paralı ne anladım jaailbreaktan
[automerge]1566369494[/automerge]
sırada dediği zaman ne diyor

iide herşey paralı ne anladım jaailbreaktan
[automerge]1566369494[/automerge]
sırada dediği zaman ne diyor
Eğer çok bazı tweakleri çok istiyor ve para vermek istemiyorsan crack li ama virüs tehlikesi olabilecek şekilde sunan repolar var. Ama tweak yapımcıları ortaya bir emek koydukları ve başka türlü bir bu işten gelir elde edemedikleri için doğal olarak paralı yapıyorlar. Biz sadece indiriyoruz. Adamların tweakleri yaparken neler çektiğini bilmiyoruz. Yani bir bağış olarak düşünebilirsin. Ki AppStore uygulamalarına göre fiyatlar oldukça ucuz.

Bi sorum var. Uygulama simgelerini özelleştirme tweak i neydi. Eskiden springtomize vardı. Muadili nedir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi sorum var. Uygulama simgelerini özelleştirme tweak i neydi. Eskiden springtomize vardı. Muadili nedir ?

Springtomize var ya da tema uygulayabilirsiniz Snowboard aracılığıyla. Herhangi bir uyumlu tema kurup etkinleştirmeniz yeterli olacaktır

Springtomize var ya da tema uygulayabilirsiniz Snowboard aracılığıyla. Herhangi bir uyumlu tema kurup etkinleştirmeniz yeterli olacaktır

Springtomize çalışıyor mu ? Benim demek istediğim tema yükleme değil. Mesela bir sırada 4 simge var ya. Ben onu 5-6 yapmak istiyorum

Eğer çok bazı tweakleri çok istiyor ve para vermek istemiyorsan crack li ama virüs tehlikesi olabilecek şekilde sunan repolar var. Ama tweak yapımcıları ortaya bir emek koydukları ve başka türlü bir bu işten gelir elde edemedikleri için doğal olarak paralı yapıyorlar. Biz sadece indiriyoruz. Adamların tweakleri yaparken neler çektiğini bilmiyoruz. Yani bir bağış olarak düşünebilirsin. Ki AppStore uygulamalarına göre fiyatlar oldukça ucuz.
tamam güzelde neyle alıcaz paypal yok burda olan kardeşler varsa bioprotech id lazım sırf onun için jailbreak yapıyorum

Sileo da havkyouriphone xarold gibi repoları ekleyemiyorum sebebi ne ola ki ?

Ama geri kalan çoğu şey ücretli.

Amaç o zaten. Crackli, zararlı tweakleri yüklemeyip cihaza zarar vermemek. Bu devir de jb kolay bulunmuyor. Forumda kaç kişi crackli tweak yüzünden jb kaybedip yeni sürüme geçti. Geçen sene temmuz ayından beri jb kullanıyorum, crack yüklemedim hiç bir sorun olmuyor telefonda. Bir çok sorun bile olabilir cihazında sonra foruma konu açarsın. :D Ama forumunda bir kuralı var crack kullananlara destek vermiyor. :D

EDİT: Ücretli tweaklerin, ücretsiz alternatiflerini bul.

Amaç o zaten. Crackli, zararlı tweakleri yüklemeyip cihaza zarar vermemek. Bu devir de jb kolay bulunmuyor. Forumda kaç kişi crackli tweak yüzünden jb kaybedip yeni sürüme geçti. Geçen sene temmuz ayından beri jb kullanıyorum, crack yüklemedim hiç bir sorun olmuyor telefonda. Bir çok sorun bile olabilir cihazında sonra foruma konu açarsın. :D Ama forumunda bir kuralı var crack kullananlara destek vermiyor. :D

EDİT: Ücretli tweaklerin, ücretsiz alternatiflerini bul.

Peki bana bioprotekin alternatifini söyler misin ? Söyleyemezsin çünkü yok hepsi ücretli.
Ama yine de sana katılıyorum. Tehlikeli olabilir

Merhabalar Kolay Gelsin İphone xs max kullanıyorum son sürüm 12.4 yüklü fakat jailbreak kuramıyorum uyumsuz yazıyor ne zaman gelir herhangi bi bilginiz var mı ?? :((

Geri