Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

9719Arkadaşlar ne yükleyebiliyorum nede silebiliyorum bu batterxle ilgili herhalde ne uapacağımı bilemedim yardımcı olurmusunu

12.0 iPhone 6 için 3D Touch tweaki var mı
12ile uyumlu

CC bölümüne respring butonu eklemek ve o bölümü düzenlemek için hangi tweaki önerirsiniz?

yükledim
enabled dedim
uygulamanın ayarını açtım
fakat fastpay yinede jailbreaklı diyor

Arkadaşlar bi tweak vardı hatta son jb ile uyumlu. Mesela iki kere @ yaptığınızda mail adresinizi otomatik yazıyor. İsmini bilen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bi tweak vardı hatta son jb ile uyumlu. Mesela iki kere @ yaptığınızda mail adresinizi otomatik yazıyor. İsmini bilen var mı?

DoubleCut

iOS 12.1.2 Jb için, Home tuşunu kullanmadan cihazı uyandıran tweak var mıdır bildiğiniz çalışan?

Smart Tab X var bildiğim ama, tweak gerekliliklerinde anlamsız şekilde "depends=iOS12 frimware istiyor :(

Display out veya benzeri Tweak varmı. Varsa repo paylaşabilir misiniz. DigiturkPlay tv ye aktarabilmek için gerekli

iOS 12 için iphonex kameradayken ekranı büyüten değilde tam ekran yapan tweak var mı ?

Herkese kolay gelsin..
ios 12.1.2 için kontrol merkezine kilit/lock seçeneğini ekleyebilme ihtimali var mı acaba?
Varsa tweak önerinizi rica ederim.

reports+ pro sürümü için crack tweak mevcutmudur?

Düzeltme: Flex 3 ile yapmayı buldum.

Son düzenleme:
Merhaba Ayarlarda sistem dosyalarımın büyüklüğü 9 gb zaten 16 gb kullanıyorum ve çok az uygulama yüklü bununla ilgili sistem dosyalarını temizleyerek boyut olarak daha ufaltan bir tweak varmıdır.

İos 12 de ekranı ikiye bölme tweak i varmı
Google haritalaruydu görünümünü net gösteren tweak varmı

iPhone 6 için LivePhoto ve Live Wallpaper özelliğini getirecek tweak var mı?

Sınırsız ve ücretsiz bir sahte konum uygulaması var mı? (İnternet avcıları için)

(5s 12.0.1)

Geri