Cypush2 deneyebilirsiniz.Cydia için güncelleme geldiğinde bildirim rozeti için bir tweak varmı ?
+1Arkadaşlar bir oyunun internet bağımlılığını kakdırabileceğim tweak varmı yada ifile ile yapabilirmiyiz
HomeGestureLite Kuruyorum Fakat alta simgeler gelmesi lazim el feneri felan onlar çıkmıyor aynı zamanda tweak ayarlarda da gözükmüyor nasıl yükleyebilirim ?
ios 12.0 Unc0ver
Neptune kullanmanı tavsiye ederimHomeGestureLite Kuruyorum Fakat alta simgeler gelmesi lazim el feneri felan onlar çıkmıyor aynı zamanda tweak ayarlarda da gözükmüyor nasıl yükleyebilirim ?
ios 12.0 Unc0ver
Forumu takip etmiyorsun galibaiOS 12 de jb var mı da?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam repo atabilme şansın var mı neptuneyi bulamıyorumNeptune kullanmanı tavsiye ederim
[automerge]1550945807[/automerge]
Forumu takip etmiyorsun galiba![]()
evet var :SiOS 12 de jb var mı da?
hocam repo atabilme şansın var mı neptuneyi bulamıyorum
[automerge]1550945969[/automerge]
evet var :S
iTunes denmüzik indirme tweaki ios 12?![]()
Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz
Gördüğünüz üzere skinnysetting ile ayarların bildirim rozetini kapatmayı çalıştım fakat olmuyor.Bildiğiniz uygulamaların bildirim rozetlerini silecek veya göstermeyecek Tweak var mı . Bilen arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen çok sinir bozucuEkli dosyayı görüntüle 9231Ekli dosyayı görüntüle 9232
Safari plus ile indirebilirsin ama yanılmıyorsam mp4 MP3 formatlı video olması lazım bu konuya göz atFilm indirebileceğim güzel bir tweak var mı? Safari yada Chrome gibi uygulamalardan indirilse de olur?
Çok sağol olduGüncellemeyi engelleyen profil kurduğunu varsayarak; icloud’dan çıkış yapıp tekrar gir rozetin gitmesi lazım