Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Merhaba arkadaşlar bana bir uygulama için (sahte saat tarih gösterecek bir tweak varmı ) ayarlardan değişince olmuyor yani sahte konum tweak gibi birşey olması gerekiyor

Arkadaşlar bir oyunun internet bağımlılığını kakdırabileceğim tweak varmı yada ifile ile yapabilirmiyiz

Gördüğünüz üzere skinnysetting ile ayarların bildirim rozetini kapatmayı çalıştım fakat olmuyor.Bildiğiniz uygulamaların bildirim rozetlerini silecek veya göstermeyecek Tweak var mı . Bilen arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen çok sinir bozucu 👿92319232

HomeGestureLite Kuruyorum Fakat alta simgeler gelmesi lazim el feneri felan onlar çıkmıyor aynı zamanda tweak ayarlarda da gözükmüyor nasıl yükleyebilirim ?
ios 12.0 Unc0ver

Ekli dosyalar

• 52553585_312246252982332_2781977208132993024_n.jpg
    52553585_312246252982332_2781977208132993024_n.jpg
    33.1 KB · Görüntüleme: 56
HomeGestureLite Kuruyorum Fakat alta simgeler gelmesi lazim el feneri felan onlar çıkmıyor aynı zamanda tweak ayarlarda da gözükmüyor nasıl yükleyebilirim ?
ios 12.0 Unc0ver
Neptune kullanmanı tavsiye ederim
[automerge]1550945807[/automerge]
iOS 12 de jb var mı da?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumu takip etmiyorsun galiba :aaaaa:

Merhaba değerli aile üyeleri ios12 kullanıcısıyım mevcut temayı sadece siyah yapan bi tweak vardı zamanında onun güncel hali var mı acaba ?

Google Fotoğraflar uygulamasının sürekli arkaplanda çalışmasını (bu sayede yedekleme yapmasını sağlayacak) tweak var mı?

Infinidock, Cirdock tarzı tweak var mı? Docka istediğimiz kadar uygulama ekleyip sola kaydırmayı sağlar

Acaba uygulama tarihini ileriye sarabileceğim bir tweak varmı mesela bipten supriz noktadan ban yedim ileri tarihe saracak varmı.

fa7ae9d6f9ebb5c093392bea158b567e.jpg

Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz
iTunes denmüzik indirme tweaki ios 12?

Safari için download tweaki var mı + olan indirme yaptığım zaman kaçak lisans vs hatası veriyor nasıl halledebilirim ?

Gördüğünüz üzere skinnysetting ile ayarların bildirim rozetini kapatmayı çalıştım fakat olmuyor.Bildiğiniz uygulamaların bildirim rozetlerini silecek veya göstermeyecek Tweak var mı . Bilen arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen çok sinir bozucu Ekli dosyayı görüntüle 9231Ekli dosyayı görüntüle 9232

Güncellemeyi engelleyen profil kurduğunu varsayarak; icloud’dan çıkış yapıp tekrar gir rozetin gitmesi lazım

ios 12 de çalışan Google reklamları engelleme tweak var mı mevcutları denedim hiç biri engellemiyor

Film indirebileceğim güzel bir tweak var mı? Safari yada Chrome gibi uygulamalardan indirilse de olur?

iyi geceler, ios 12.1.2 için müzik uygulamasını ios9daki görünümüne çeviren ve sinyal barını aynı ios9daki gibi ayarlayabileceğimiz tweakler var mı?

Film indirebileceğim güzel bir tweak var mı? Safari yada Chrome gibi uygulamalardan indirilse de olur?

Safari plus ile indirebilirsin ama yanılmıyorsam mp4 MP3 formatlı video olması lazım bu konuya göz at

Arkadaşlar rehberim dışındaki kimsenin aramamasını istiyorum böyle bir Tweak var mı ? Not:Rahatsız etme modunu biliyorum
[automerge]1551054752[/automerge]
Güncellemeyi engelleyen profil kurduğunu varsayarak; icloud’dan çıkış yapıp tekrar gir rozetin gitmesi lazım

Çok sağol oldu

Son düzenleme:
Geri