Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

ios 12 ile gelen memojileri ios 11.3.1 de çalıştıracak herhangi bir tweak var mı acaba?

Merhabalar arkadaşlar uzun bir süredir psiphon kullanıyorum ama android de olduğu gibi bizlerde ipa bulmak zor biliyorsunuz localapp inapp denedim ama psiphon pro bulamadım bildiğiniz bir ipa yada başka bi çözümü var mı bilen var mı acaba?

Ekli dosyalar

• 271D948B-9DDB-4963-9E1C-955FB8D3AC9B.png
    271D948B-9DDB-4963-9E1C-955FB8D3AC9B.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 80
merhabalar, online notify 2.3.23 versiyonu (bigboss orjinali) elinde olan varsa veya bir alt versiyonu, deb dosyasını paylaşabilir mi acaba cydown url desteklenmiyor hatası veriyor 1 haftadır

Merhabalar Arama yapılırken karşıdaki telefonu açtığında telefonu titreten tweakın ismi neydi ?

Callconnect
9650b8aae1256292c048b8af43c6600a.png

Merhaba, snapper gibi ekranin bor bolumunu kesecegim bir tweak mevcutmudur? Yani kestigim bolum haraketli olacak ben diger uygulamalrda gezerken. Mesela skor takip ediyorum o uygulamada kalmak zorunda olmiyim skor kismini kesip baska uygulamalar icindeyken koseye yerlestirip goz atiyim. Anlatabildim mi bilmem

Merhaba, Şöyle Bir uygulama yada tweak arıyorum Whatsapp kişilerimin profil fotolarını Rehberdeki kişilere tek seferde ekleyecek bir araç arıyorum ilgilenenler cvp verenlere şimdiden teşekkürler

Merhaba, Şöyle Bir uygulama yada tweak arıyorum Whatsapp kişilerimin profil fotolarını Rehberdeki kişilere tek seferde ekleyecek bir araç arıyorum ilgilenenler cvp verenlere şimdiden teşekkürler

Tweak değil de uygulaması vardı ama aklıma gelmiyor şu anda. Hatırlayanlar çıkacaktır.

GG

@efsane6 tweakı kurdum biraz kurcaladım fotoları rehbere kopyalamayı bulamadım
Az Bilgi verir misiniz

1.Alternatif : Filza ile bu dizine gidin orda bulursunuz tüm profil resimlerini

private/var/mobile/Containers/Shared/AppGroup/Whatsapp/Media/Profile

2.Alternatif : Stalky içinde “Disk Usage” bölümüne gelin Foto basılı tutun ve kayıt et

JailbreakTR

iOS 11.3.1 de çalışmadı kurdum be ayarlarda ne de rehber de stalsk ayarları gözükmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iOS 11.3.1 de çalışmadı kurdum be ayarlarda ne de rehber de stalsk ayarları gözükmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Whatsapp uygulamasına girince sağ üst tarafta saate benzer bi seçenek var ordan devam edin.

Bu olayı basit şekilde tek seferde tüm whatsapp profil fotolarını rehberdeki kişilere ekleme yapıyordu lakin ikisi de çalışmıyor sitemizde uygulama yapmayı bilen varsa bu uygulamalar güncellene bilir
Güncellendiği taktirde yada aynı işlemi gören app yapılırsa kullanmayacak kimse tanımam

Bunu arıyordum işte.
Ne işe yarıyorki bu
[automerge]1549669229[/automerge]
İndirdim videosunu izledim ama iki uygulama açtığını görmedim sadece dock kısmına daha fazla app koyuyor başkada bişey yapmadı videoda.
Hocam buradaki konuyo bak bu tweak işine yarabilir

Son düzenleme:
Geri