Aktivatör ile yapınca ses gene kısılıyor ben o tusun ses kısma işlevini iptal etmek istiyorumActivatorla yapabilirsiniz
Aktivatör ile yapınca ses gene kısılıyor ben o tusun ses kısma işlevini iptal etmek istiyorumActivatorla yapabilirsiniz
Yapı kredi uygulaması ios8 de çalışmıyor ben de ipa için olan uygulamayıLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İpa içinden infodan UIdevicefamily değerini 1 yaptım ve
İphone a yükledim yalnız ekran oturmadı bunun ekranı ipa içinden nasıl düzeltilir? Ya da bunun için bir tweak var mı? Fullforce işe yaramadı.
![]()
Liberty işini görür bende açmayan uygulamaları açıyor.
@efsane6 Hocam ucak modu wifi 3g vs olan kısımdan wifiyi ayırıp mesela flashın göstergesi gibi tek ve bağımsız yapabilirmiyiz
Ekli dosyayı görüntüle 7885
@efsane6 sen daha önce bir tweak önerinde ekran görüntüsü atmışsın bağımsız duruyodu o tweak yok şu anda galiba yarın konu linkini bulup atayım
Şimdi buldum bu arkadaş paylaşmış Ekli dosyayı görüntüle 7886
[automerge]1540415432[/automerge]
@efsane6 bunda arkadaş kaldırmış bugun denedim çalışmıyodu şimdi yükledim çalışıyo o 4lü kısmı komple kaldırabilirmiyiz? @ramazandemiral
Watusi 2 For Whatsapp kurulumu yapıp, Watusi tercihlerinde kişiler kara liste özelliğini aktif edip, istediğiniz kullanıcıyı seçerseniz, Whatsapp ana ekranda sohbet görünmez.WhatsApp da mesaj gizleyen bir tweak var mı?
Watusi 2 For Whatsapp kurulumu yapıp, Watusi tercihlerinde kişiler kara liste özelliğini aktif edip, istediğiniz kullanıcıyı seçerseniz, Whatsapp ana ekranda sohbet görünmez.
bu tweakin ismini bilen var mı![]()
Kuaidial işinizi görebilir.Arkadaşlar ıos 11 için bu ı phone nun telefon arama kısmını özelleştirebilecegimiz bir tweak varmı.yani dialer kısmından bahsediyorum...
İ cleanır için repo bulamıyorum yardımçı olurmusunuz iphone 6 kulanıyorum hile sürekli atıyor yardım edermisiniz
Merhaba, benim cihazda kopyala / yapıştır özellikleri bozuldu kimi zaman kopyalamıyor, yapıştırmıyor. Birkaç twrak buldum hiçbiri çalışmadı. Yardımcı olur musunuz?
ios 10.2 kullanıyorum ipad air 2
Sitemizin reposunda mevcut.
Türkçe'yi katlettinİ cleanır için repo bulamıyorum yardımçı olurmusunuz iphone 6 kulanıyorum hile sürekli atıyor yardım edermisiniz