Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Jailbreaksiz olarak çalışıyor mu?
evet jailbreak devredışıyken normal çalışıyor. bu arada harika cuma indiriminde gopro 7 black aldım ama uygulaması ios 11 istiyor bende 10.2 var. 4.1 sürümünü nereden bulabilirim?

Son düzenleme:
evet jailbreak devredışıyken normal çalışıyor. bu arada harika cuma indiriminde gopro 7 black aldım ama uygulaması ios 11 istiyor bende 10.2 var. 4.1 sürümünü nereden bulabilirim?

Bulsanız bile büyük ihtimalle hero 7 için çalışmayacaktır.

Bulsanız bile büyük ihtimalle hero 7 için çalışmayacaktır.
haksızlık :/ sanki ios 10'da çalışmayacak özellikler eklediler. kopyalama sorunu da devam ediyor bu gidişle güncelleyeceğim cihazı. aslında 2 satırlık kod yetecek sadece kopyaladığım metni bir tweak yedekte tutsa sonra ondan yapıştırabilsem. bypass yani.

haksızlık :/ sanki ios 10'da çalışmayacak özellikler eklediler. kopyalama sorunu da devam ediyor bu gidişle güncelleyeceğim cihazı. aslında 2 satırlık kod yetecek sadece kopyaladığım metni bir tweak yedekte tutsa sonra ondan yapıştırabilsem. bypass yani.
Güncelle gitsin

iOS 10.2 için nasıl iOS 12 Emojilerini kullana bilirim? Bir gönderide görmüşdüm,yapdım amma olmadı bütün emojiler ???? olmuşdu,neyseki backup yapmışdım

Batarya ile ilgili bir tweak arıyorum. ne kadar süre şarjda kullandığımı, ne kadar sürede şarj olduğunu görebileceğim bir tweak

Radar programı varmı acaba daha önce konu açıldımı veya paylaşıldımı bilmiyorum ama merak ettim varmı böyle bişey

DiskPie alternatifi uygulama var mı kullanım alanını detaylı gösteren. Diskpie çalışmıyor sürüm 10.3.3

Merhaba Arkadaşlar. Bildirimler gelince bu çok beğendiğim LS çok çirkin bir görüntü alıyor yarısı fln gözükmüyor. Bütün herşeyi yukarıda taşıdım ama bu seferde güzel durmuyor. Bu bildirimlere nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba. Kilit ekraninda bildirimler gelince uygulama ikonunu getirip badges ekleyen bir tweak vardı o calisiyor mu acaba 11 icin

0d32e33e44dd89a76b710e907ff0604a.jpg

İndirdim videosunu izledim ama iki uygulama açtığını görmedim sadece dock kısmına daha fazla app koyuyor başkada bişey yapmadı videoda.

Geri