evet jailbreak devredışıyken normal çalışıyor. bu arada harika cuma indiriminde gopro 7 black aldım ama uygulaması ios 11 istiyor bende 10.2 var. 4.1 sürümünü nereden bulabilirim?Jailbreaksiz olarak çalışıyor mu?
Son düzenleme:
evet jailbreak devredışıyken normal çalışıyor. bu arada harika cuma indiriminde gopro 7 black aldım ama uygulaması ios 11 istiyor bende 10.2 var. 4.1 sürümünü nereden bulabilirim?Jailbreaksiz olarak çalışıyor mu?
evet jailbreak devredışıyken normal çalışıyor. bu arada harika cuma indiriminde gopro 7 black aldım ama uygulaması ios 11 istiyor bende 10.2 var. 4.1 sürümünü nereden bulabilirim?
haksızlık :/ sanki ios 10'da çalışmayacak özellikler eklediler. kopyalama sorunu da devam ediyor bu gidişle güncelleyeceğim cihazı. aslında 2 satırlık kod yetecek sadece kopyaladığım metni bir tweak yedekte tutsa sonra ondan yapıştırabilsem. bypass yani.Bulsanız bile büyük ihtimalle hero 7 için çalışmayacaktır.
Güncelle gitsinhaksızlık :/ sanki ios 10'da çalışmayacak özellikler eklediler. kopyalama sorunu da devam ediyor bu gidişle güncelleyeceğim cihazı. aslında 2 satırlık kod yetecek sadece kopyaladığım metni bir tweak yedekte tutsa sonra ondan yapıştırabilsem. bypass yani.
iOS 10.2 için nasıl iOS 12 Emojilerini kullana bilirim? Bir gönderide görmüşdüm,yapdım amma olmadı bütün emojiler ???? olmuşdu,neyseki backup yapmışdım
Batarya ile ilgili bir tweak arıyorum. ne kadar süre şarjda kullandığımı, ne kadar sürede şarj olduğunu görebileceğim bir tweak
Radar programı varmı acaba daha önce konu açıldımı veya paylaşıldımı bilmiyorum ama merak ettim varmı böyle bişey
Polis radarı hız radarı yaniNe radarı ?
Sygic gavarelli yi apcake ten yükle memnun kalacaksınızPolis radarı hız radarı yani
Kilit ekranındaki saatin yerini hangi tweak ile değiştirebilirim?
Appstore Unrestrictios 11.3 jb 150mb sınırını kaldırmaya yarayan tweak varmı teşekkürler..
Power tusuna uzun basıp resping safe mod vs getiren tweak neydi
FloatyDock fakat iPhone x için çalışmazArkadaşlar ekranda iki uygulama açabileceğim tweakler nelerdir