iOS 11 için iOS işletim 10 denetim merkezi TEMA’sı var mı
İnternete bağlı olan tv ye telefondaki görüntüyü kablosuz basıl aktarabilirim varmı bunun içün bir tweak ?
Whatsapp fotoğraf gönderme sınırını nasıl kaldırırım electra
Selamlar. iPhone ile gear s3 frontier saat kullaniyorum. İsletim sistemleri tam uyumlu olmadigindan bazi fonksiyonlar kisitli. Gelen mesaji sadece goruntuleyebiliyorum. Mesaj yazabilmem, bu kisitlamalari kaldirabilmem icin bir tweak var mi?
Normal apple watch ile soylediklerinizi yaziya dokuyorsunuz. Gear s3 u android bir telefonla kullanmaniz halinde mesaj yazma imkani mevcut.Normalde de zaten mesaj yazamıyorsunuz saatle sadece mesajı görebiliyorsunuz.androidle de böyle bu.saatin kendisinde bu özellik Yok.bende gears3 kullanıyorum.
[automerge]1537558758[/automerge][/QUOT![]()
Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz
vWallpaper 2 video ringtones tam sürüm
İstediğim tweaki veya uygulamayı gizleyebileceğim bir tweak var mi ? Apphide vardı önce şimdi kendi reposu eklenmiyor.
Buna bir çözüm bulan varmıdır arkadaşlarGittigidiyor uygulaması jb den sonra açılmamaya başladı.
Banka uygulamaları da uyarı verir yakında
Güncelleme yapmamak lazım.
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba kilit ekranı için geçerli olan saat ve benzeri widgetlar için junesiphone adlı repo PayPal istiyor. Çözümünü veya benzerini bilen var mı ?
İyi geceler.. uzun zamandır Metin yazarken sesinden sıkıldığımın klavyenin sesini değiştirecek Tweak var mı ?
Teşekkür ederim hocam haptic keyboard benim de severek kullandığım bir tweak( ara sıra sıkıcı olsa da) internette bir kaç video nasıl ses değiştirildiğini anlatmış indirilen. ses dosyasını filza ile özel bir konuma taşıyorsun filan.. ama bilen birinden yardım almak en iyisi..Ses bilmiyorum fakat titreşim ile kullanabileceğiniz bir tweak var
Haptickeyboard
Teşekkür ederim hocam haptic keyboard benim de severek kullandığım bir tweak( ara sıra sıkıcı olsa da) internette bir kaç video nasıl ses değiştirildiğini anlatmış indirilen. ses dosyasını filza ile özel bir konuma taşıyorsun filan.. ama bilen birinden yardım almak en iyisi..