Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

İki tane tweak arıyorum bir tanesi ücretsiz spotify diğeri ise whatsapp vibration pattern değiştirebileceğim bir tweak yani normal titreşim desenleri whatsappta kullanılamıyor sounds kısmında tanımladığım titreşim desenini whatsapp ta kullanabilmemin bir yolu yok mu teşekkür ederim.

BigBoss reposu dostum 👍
Çok teşekkürler Afaker 11.3.1 de sorunsuz çalışıyor :)
[automerge]1535616422[/automerge]
Repoda bulunan icon resizer denedin mi bende vardi calisan bi deb dosyasi muhtemelen repodaki bi bak istersen
Hocam oldu teşekkür ederim 😇
[automerge]1535616474[/automerge]
Repoda bulunan icon resizer denedin mi bende vardi calisan bi deb dosyasi muhtemelen repodaki bi bak istersen
Aşağı kaydırıp arama yerini açıyoruz ya bunu kaldırmanın yolu var mı peki

Merhaba. Her kese iyi formlar. iPhone Dosyalar uygulamasında On My iPhone içerisinde klasör oluşturmaya ve bu klasöre Filza ile ulaşabilmek için bir yol yada tweak varmı?

Arkadaşlar ıos 11 gelen yazılım güncellemelerini engelleyen tweak varmı.bu sabah kalktığımda telefonda telefonunuz için güncel yazılım bulundu diye bir uyarı vardı 11.4.1 için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uygulamalardaki saçma ansızın gelen reklamları engelleyecek bi tweak var mı repoda göremedim ben
@ramazandemiral
Minimal Host blocker var
Repo:

Arkadaşlar ıos 11 gelen yazılım güncellemelerini engelleyen tweak varmı.bu sabah kalktığımda telefonda telefonunuz için güncel yazılım bulundu diye bir uyarı vardı 11.4.1 için

de güncelleme Kapatma var

Arkadaşlar, instagram’da yapılan Canlı yayınları gizli izleyebilme şansımız var mı?
Jailbreak bununda üstesinden gelmiştir diye umuyorum.

Arkadaşlar selamlar homescreen ekranındaki ikonları istediğim gibi yerleştirebileceğim bir tweak varmıdır iconoclasm vardı ama malesef ios 11 de bulunmuyor.

Geri