Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

O
Localappstore 11.3.1 de çalışıyor
Teşekkür ederim yarın repo sunu bulup deneyeceğim
[automerge]1535061028[/automerge]
Kaliteli bir İngilizce Türkçe sözlük arıyorum tek şartım aradığım kelimeleri kayıt etsin çabuk unutuyorum sık sık bakabileyim istiyorum şimdiden teşekkür ederim

0f596e8db4177941df4cfd0f2226c464.jpg

Ramazan kardeş bu motif tweak i ni sen paylaşmıştın ama bunu iOS 11.3.1 için bulamıyorum.mümkünse bunun tweak ini paylaşabilirmisin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O

Teşekkür ederim yarın repo sunu bulup deneyeceğim
[automerge]1535061028[/automerge]
Kaliteli bir İngilizce Türkçe sözlük arıyorum tek şartım aradığım kelimeleri kayıt etsin çabuk unutuyorum sık sık bakabileyim istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Translate’in son çevirileri kayıt etme özelliği var işinize yararsa

Alkaline tweakinde yer alan "spot" batarya göstergesini, sinyal göstergesi olarak kullanabileceğim bir tweak ya da yol var mıdır acaba?

9A4AC753-1A03-4752-A359-CC5035018F04.jpeg
CAAE5D63-A630-4348-BB0F-C5E204002C5B.jpegE725AE15-07ED-4129-A0DA-FC8BD468E816.jpeg
Bunu Tavsiye Etsem😉
Speedometer Battery For Akaline(Bar göstergesi) Renk olarak (mavi pembe siyah ) var

Son düzenleme:
Uygulama simgesini saklayacak menü de göstermeyecek bi tweak var mı
Bir de simgelerin boyutunu küçültmek istiyorum çalışan tweak var mı

İos 11.3.1 iPhone 6

Uygulama simgesini saklayacak menü de göstermeyecek bi tweak var mı
Bir de simgelerin boyutunu küçültmek istiyorum çalışan tweak var mı

İos 11.3.1 iPhone 6

Eskiden poof diye basit bir tweak vardı, o şimdi çalışmıyor, komplike tweakler vardır, uzmanlar bilir sanırım

Evdeki internetin fiber, adsl, vdsl olup olmadığını gösteren bir tweak var mı?

İsmimi etiketlerseniz benimde haberim olurdu sans eseri gordum suan Repomuzda ekli

Haklısın özür dilerim,Yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim.Ama bizim repodaki bu görüntüden oldukça farklı. Bu görüntüdeki sürümü bulmamız mümkün mü 11.3.1 e .

Haklısın özür dilerim,Yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim.Ama bizim repodaki bu görüntüden oldukça farklı. Bu görüntüdeki sürümü bulmamız mümkün mü 11.3.1 e .

Bakarim bilgisayara size donus yaparim 👍🏻

Geri