Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

@Baskan1
fbebc95406ac484b440fa8361fb71ed3.jpg

Bunu kursan yeterli bence

Yilllar önce Eski Samsung telefonumda kulaklığı takıp radyo dinlediğim günleri özlüyorum. Muzo vardı Onur yar la Son Durak vardı.. bunlar gibi müzik dışında radyo programlarını da dinleyebileceğimiz bir yöntem var mı ? Her kanal için o frekansın uygulamasını bulup indirmek zor oluyor.

Yilllar önce Eski Samsung telefonumda kulaklığı takıp radyo dinlediğim günleri özlüyorum. Muzo vardı Onur yar la Son Durak vardı.. bunlar gibi müzik dışında radyo programlarını da dinleyebileceğimiz bir yöntem var mı ? Her kanal için o frekansın uygulamasını bulup indirmek zor oluyor.

TuneIn var ama işini görür mü acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deneylerim bakalım. Merak ettim bende
[automerge]1534546705[/automerge]
AppStore da var ücretsizide ücretliside ama ücretlide ne fark var bilmiyorum

Radyo Kulesi isminde içerisinde yüzlerce kanal olan bir uygulama indirdim ve gayet iyi çalışıyor. Türk kanallarından tut komşuya kadar var Sanırım bu bana yeter. Geliştiricisi de Türk baya hoşuma gitti..

Son düzenleme:
Batarya göstergesini oyunlarda uygulamalarda Sürekli üstte gösteren tweak var mı? oyun oynarken sarj bitiyor mu anlamak için

uygulama kalıntıları silebileceğim bir tweak var mı ? icleaner silmiyor cacheyi sanırım instagram facebook falan çok yer kaplıyor. ek olarak cachecleaner tweaki çalışmıyor bende .

f31fa730d71402bc76894c589cc1d40b.jpg

Bunu Instagramda bir uygulamanın reklamında gördüm ama uygulama yerine buna benzer bir tweak mevcut mu?

Volume Amplifier 11 için alternatif bir tweak var mı?
Bu ahize gerçekten çok sıkıntı yaratmaya başladı.
Neden böyle oldu bilmiyorum ama zor duyuyorum.
11.3

Aynı sorun bendede oldu diş fırçası İle ahizeyi temizledim şimdi çok güzel duyuyorum

Genelde oyunlarda olan 30 saniyelik reklamları izlemeden atladığıömız bir tweak vardı iOS 9 daydı sanırım ismini hatırlayan var mı ?

Geri