Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Ben camera tweak ile ios 10.2 de iphone 6 da kullanıyorum.

6s plus ios 9.3.3 cameratweak 4 ile portre gelmedi. Normal kamera modunda yatay çizgiler var portre diye seçenek yok bir de ratio ya basınca end of trial yazarak cydia ya atıyor hepsini denedim hepsi aynı sizin Tweak başka mı? Sizde portre diye seçenek var.

6946789c6559540870735b8430f37f89.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
6s plus ios 9.3.3 cameratweak 4 ile portre gelmedi. Normal kamera modunda yatay çizgiler var portre diye seçenek yok bir de ratio ya basınca end of trial yazarak cydia ya atıyor hepsini denedim hepsi aynı sizin Tweak başka mı? Sizde portre diye seçenek var.

6946789c6559540870735b8430f37f89.jpg

Pardon yanlış tweak adı vermişim
Ama 9.3 de çalışıyor mu bilmem 🤷‍♀️
Açıklamaları çevir oku yada bir bilene sor ama tweak bu bigbos da var.

7c9bf43e47274e9bdbacad76e22fb9f8.png
c1d358f1e79c05a7858e7f0a507b669f.png

arakdaşlar merhaba ücretli uygulamalrı ücretsiz indireek bii uygulama veya tweak varmı appcake kullanıyorum ama online ücretli oyunları oynayamıyorum appcake dışında olan bir uygulama var mı
[automerge]1534771176[/automerge]
arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı???

Son düzenleme:
Pardon yanlış tweak adı vermişim
Ama 9.3 de çalışıyor mu bilmem 🤷‍♀️
Açıklamaları çevir oku yada bir bilene sor ama tweak bu bigbos

Camera mode 10 ile 9.3.3 e olmuyor . Yinede teşekkür ederim. Patch uygulamasına devam :)

arakdaşlar merhaba ücretli uygulamalrı ücretsiz indireek bii uygulama veya tweak varmı appcake kullanıyorum ama online ücretli oyunları oynayamıyorum appcake dışında olan bir uygulama var mı

İos 9.3.3 için Kstore isimli tweak ı kullanıyorum.apple store dan direk indiriyor.

kstore harici bende olanlar bunlar ;

b3c66a7a2da1063d5c078f47db2be7af.jpg

İos 9.3.3 için Kstore isimli tweak ı kullanıyorum.apple store dan direk indiriyor.

kstore harici bende olanlar bunlar ;

b3c66a7a2da1063d5c078f47db2be7af.jpg

Bunların dışında cydia dan indirebileceğim programlar varmı ios 11.3 için

İyi geceler arkadaşlar Birden fazla uygulamayı aynı anda kullanmayı sağlayak tweak var mı ios 11.3.1için ios 8 de multify vardı aradığım tam olarak bu

Apple müzik listemi bana mail atacak bir tweak var mı? 600 küsür müzik var da ss almak uğraştırır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sadece sinyalin şeklini değiştiren tweak var mı?

119aa7bc64648471a88606ca0c0dbde6.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar, bir tweak yükledikten sonra cihaz respring ekranında kaldı. Hard reset yaptıktan sonra, yeniden jb yaptım sorunsuz olarak, lakin gelgelelim daha önce kaldığı respring ekranına geri dönüyor. Hard reset yapıp jb'siz halde iken son yüklediğimi kaldırmak istediğimde cydia açılmıyor. Destek ve tavsiyelerinizi rica ederim..
Electra jb yapmadan önce tweaks devre dışı bırakın. Electrada aktif kaydırmalı buton şeklinde. Sonra respring atmıyacak. Cydia açıp son yüklediğiniz tweakı silin. Yeniden başlatıp tweaks aktif şekilde tekrar jb yapın.
[automerge]1534932831[/automerge]
Arkadaşlar bu xeninfo hangi repodan yükleyebilirim yardımcı olurmusunuz

Buradan yükleyebilirsin. Asıl reposu budur.
[automerge]1534932941[/automerge]
İyi geceler arkadaşlar Birden fazla uygulamayı aynı anda kullanmayı sağlayak tweak var mı ios 11.3.1için ios 8 de multify vardı aradığım tam olarak bu
Floaty dock yapıyor sanırım.
[automerge]1534932999[/automerge]
Kırılmış ipası varsa öyle kurulabilir. Onun dışında yok sanırım şuan da

Son düzenleme:
Sualimi yanlış yere yazmış olduğum için sildim, lakin yinde de cevabınız için teşekkür ederim ama cihaz electra değil doubleH3lix ile jb'li..

Respring yaptığı anda hemen ses açma tuşuna basılı tut safe moda girmesi lazım cihazın.
Maalesef çare olmadı.. JB gerçekleşiyor, çünkü arka planda gelen mesaj seslerini duyuyorum, hatta arama bile geliyor, lakin ekran gitmediği için hiçbir şey yapamıyorum..

Maalesef çare olmadı.. JB gerçekleşiyor, çünkü arka planda gelen mesaj seslerini duyuyorum, hatta arama bile geliyor, lakin ekran gitmediği için hiçbir şey yapamıyorum..
Hemen basacaksınız bırakmayın tuşu. Power+ses açma deneyin birde. Aynı şekilde hızlı olun. Tuşları bırakmayın

Hemen basacaksınız bırakmayın tuşu. Power+ses açma deneyin birde. Aynı şekilde hızlı olun. Tuşları bırakmayın
Power+ses açma ile de denemiştim aslında, ama sizin için yeniden denedim, cihaz safe mod ibaresi çıkmadan jb'siz olarak açılıyor evet ama cydia açılmıyor..

Power+ses açma ile de denemiştim aslında, ama sizin için yeniden denedim, cihaz safe mod ibaresi çıkmadan jb'siz olarak açılıyor evet ama cydia açılmıyor..
Filza ya da ifile varsa library/mobilesubstrate/dynamiclibrariesten manuel silin son kurduğunuz tweakı.dylib ve plist olarak vardır. Library/preferenceloader/preferences ve library/preferencebundles dan da silin aynı şekilde.

Filza ya da ifile varsa library/mobilesubstrate/dynamiclibrariesten manuel silin son kurduğunuz tweakı.dylib ve plist olarak vardır. Library/preferenceloader/preferences ve library/preferencebundles dan da silin aynı şekilde.
Sorun da orada zaten, Filza ve benzeri jb uygulamaları da açılmıyor, yoksa tavsiyenizi yapmış olacaktım..

97c2fa7b6578c216474537294d588583.png

Arkadaşlar bende isterim ki Türk geliştiricilerimiz para kazansın fakat fiyatlar çok yüksek, Happn uygulaması için premium özelliği tweak’i var mı?
Not: GPScheat tweaki hariç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar,
Klasik sinyal bar göstergesi yerine yuvarlak sinyal bar göstergesini nasıl getirebilirim acaba?
Bir de ios 10.x da kullanılan "same status" isimli tweak'in ios 11 için muadili var mıdır?

Beyler resimde işaret ettiğim sinyal yerini nasıl yaparım ismi ne acaba ?? maymun dan insana doğru gidiyor
7E5B4A76-EE90-4642-98EA-007F868E1AF1.jpeg

Locallappstore gibi uygulama içi satın alımları ücretsiz alabileceğim tweak çıktımı İOS 11.3.1 için sitede yeniyim yanlış yere yazdıysam affola

Geri