Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Bütün sosyal medya ağlarında ekleyip, silen ve birçok aktiviteleri raporlayan uygulama ya da tweakiniz var mı?
Ben önceden Followers+ Pro kullanıyordum, nerdeyse bütün sosyal medya ağlarındaki her hesabı hatta bazı ağlardaki birden çok hesabı da ekleme özelliği de mevcuttu ama artık çalışmıyor bu da.

Sizlerin kullandığınız tweak ya da uygulama var mı ?

Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum eğer yanlış yere ise lütfen beni düzeltin. Belki yazım kimilerine saçma da gelebilir ama durumu anlamam için bana fikir verecektir;

" Ücretli bir uygulamayı cihazına indirdin. Ben de senin cihazında olan o uygulamayı kullanmak istiyorum ama bunun için gidip de appstoreden ücret ödemek istemiyorum. Sen cihazına filza ya da ifile aracılığıyla ya da ne biliyim işte ipa sını bana göndermen suretiyle ben de kendi cihazımda bu uygulamayı sorunsuz kullanabilir miyim ?"

10.3.3 te ekran kaydı yapabileceğim tweak varmı? Mesela wifi Bluetooth switchlerinin oraya record tuşu koyulabilen.

Appsync çalışıyor mu acaba?

Appsync aranan bir Tweak değil sadece bir uygulama senkronize bağlantısıdır..

Lütfen uygun bölüme yazın,
En önemlisi hangi Cihaz ve sürümde olduğunuzu yazarsanız daha net bir cevap alırsınız

ios 10.3.3 iphone 5 için maize tweaki daha güncel değil. Peki alternatif bir tweak mevcut mu ?

ios 10.3.3 iphone 5 için maize tweaki daha güncel değil. Peki alternatif bir tweak mevcut mu ?

Maize Alternatif, cracklisi çalışırmı bilmiyorum ama ücretlisi çalışıyor
46c3ff39fa30bd1fd6cecf76f4fb3977.jpg

bigboss ta satın alman gerekiyor diye biliyorum çalışıramamıştım ben bigboss ta. hyı reposundan deneyin bi

yada protube ile seç beğen indir brigde ile zil seslerine import et. Ayarlar/sesler/zil tonundan seç zil sesini :)

bigboss ta satın alman gerekiyor diye biliyorum çalışıramamıştım ben bigboss ta. hyı reposundan deneyin bi
hyi si crackli onu da denedim onda da aynı sonuç Ayrıca bya da daha alt sürümlüsü vardı hadi onda da şansımı deneyim dedim ama her tweak geliştiricisi gibi sanırım ios 10.3.3 32bitler olarak mağduruz biz :(

Geri