kardeşim kusura bakma herşey için teşekkür ederim sanada ayıp oluyo amabana uygulamalarımı şifreleyebileceğim bi tweak söylermisin. whatsapp,messenger,mesajlar vs gibi
anemone yükledim ama telefon safe moda geçti nasıl düzeltirim
anemone yi kaldırdım düzeldi tema yüklemenin başka yolu yokmuAnemone'yi kaldır ve respring at
¯\_(ツ)_/¯
tamam teşekkür ederim sağolasın :)@Dogukan 10.3.3 jailbreak henüz yeni çıktı acele etme tweakler güncelleme alacaktır
anemone yi kaldırdım düzeldi tema yüklemenin başka yolu yokmu
Şeffaf dock için "Bigboss" reposunda "ClearDock" tweaki var.iOS 10.3.3 için dockı şeffaf yapabileceğim ve saatin yanına tarih ekleyebileceğim bi tweak varmı acaba
Çok teşekkür ederim bi kaç gündür arıyorum bulamamıştım. SağolunŞeffaf dock için "Bigboss" reposunda "ClearDock" tweaki var.
Repo:MERHABALAR İGAME GUARDİAN 10.3.3 tweakini arıyorum çok ihtiyacım var bunuygulamaya lütfen yardımcı olurmusunuz.
10.2 yazıyor zaten hocam son sürüm görmediniz herhalde ?Repo:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 502
Tweakin garantisini veremiyorum denemedim.
Gördüm 10.3 sürümlerinde çalışma ihtimali yok anlamına gelmiyor. Ama yinede risk almak size kalmış.10.2 yazıyor zaten hocam son sürüm görmediniz herhalde ?
Sürüm nedir?Bu tweak kurduktan sonra artık apple store bağlanamıyorum. İcleaner ile temizlik yaptım kalıntıları sildim yine yok store den çıkış yaptım artık giriş te yapamıyorum. Ne yapmam lazım.