Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

kardeşim kusura bakma herşey için teşekkür ederim sanada ayıp oluyo ama :D bana uygulamalarımı şifreleyebileceğim bi tweak söylermisin. whatsapp,messenger,mesajlar vs gibi

bioprotect harika oldu ya sadece bunun için bile jailbreak yapılır çok teşekkür ederim

iOS 10.3.3 için dockı şeffaf yapabileceğim ve saatin yanına tarih ekleyebileceğim bi tweak varmı acaba

hızlı resim özelliğini kullanarak gif yapabileceğimiz tweak yada galerideki resimlerde gif yapacabileceğimiz tweak/uygulama var mı

Bazı uygulamalar ios 11 istiyor bende ios 10 vqr. İos 11 uygulamalarını yüklemek için tweak var mı

MERHABALAR İGAME GUARDİAN 10.3.3 tweakini arıyorum çok ihtiyacım var bunuygulamaya lütfen yardımcı olurmusunuz.

Bu tweak kurduktan sonra artık apple store bağlanamıyorum. İcleaner ile temizlik yaptım kalıntıları sildim yine yok store den çıkış yaptım artık giriş te yapamıyorum. Ne yapmam lazım.
dbdad59df4fa5e48fe446e75b29851c8.jpg

app admin dört beş ayrı repoda ama sanırım birkaçında aynı sürümde mevcut. ios 10.3.3 için stabil olanı var mı biryerde ?

Whatsap bildirim sesini değiştirmeye yaran bi tweak varmı ?
Face down benzeri bi tweak varmı telefonu kaldırınca ekranı açılcak ?
İos11 emoji listesi için bi tweak ?

Geri