Uygulamanın için de ayriyeten kamera da var
O zaman instagram yada Snapchat tarzı uygulamada kullanabilirim ya ben tweak arıyordum çünkü diğer uygulamaların kaliteyi düşürdüğünü düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uygulamanın için de ayriyeten kamera da var
İllaki tweak vardır. Bilen arkadaşlar yazar umarımO zaman instagram yada Snapchat tarzı uygulamada kullanabilirim ya ben tweak arıyordum çünkü diğer uygulamaların kaliteyi düşürdüğünü düşünüyorum
Cydown indir, otomatik satın alır
Xarold, 6.9.5 vardı şimdi güncelledim 6.9.6 ya güvenli moda attı bende silmek zorunda kaldım .sKardeş
Hangi repo dan hangi versiyon yüklü sende
Xarold, 6.9.5 vardı şimdi güncelledim 6.9.6 ya güvenli moda attı bende silmek zorunda kaldım .s
iconu olmayan tweaklere icon eklemenin yolu var mı
Ekli dosyayı görüntüle 5651
Bu işe yarayan iTransle var ama henüz WhatsApp ile uyumlu değil.. Güncellenmesini beklemeniz gerekli.Whatsappta yazılan ingilizce cümle veya kelimeleri yine whatsapp’ın içinde çeviren tweak var mı?
Tweak kullanmadan da yapabilirsinizFotoğraflarımızı tek tuşla komple seçip silme tweak'i var mı?
Nasıl? 600 tane fotoğraf var. Ekranı kaydıra kaydıra aşşağıya iniyorum. Bunun haricinde var mı?Tweak kullanmadan da yapabilirsiniz
Nasıl? 600 tane fotoğraf var. Ekranı kaydıra kaydıra aşşağıya iniyorum. Bunun haricinde var mı?
Teşekkürler Efsane abi. Yandex kullanıyordum ona geçeyim.Google Fotos uygulamayı kullan , fotorafların direk senkronize oluyor oraya ve Google Fotos içinde foto uygulama içeriği silinsin diye bildirim gelir.. bir Tık ile tüm Fotoğraflar silinir
JailbreakTR
şu alttaki tarih hava durumu saat yazan yeri hangi tweakle yapabilirim?![]()
Tema içine eklenmiş veya Widget kullanılmış
JailbreakTR
Bir de bu instagram++, facebook++ gibi uygulamalar için reklamı nasıl kaldırabilirim?

şu alttaki tarih hava durumu saat yazan yeri hangi tweakle yapabilirim?![]()

Bir uygulama için crack istiğimizi buradan mı yapıyoruz ?
Crackli uygulamalar AppCake'de oluyor.. çalışan uygulama var orada tabiki çoğuda çalışmıyor.
JailbreakTR
[automerge]1532463900[/automerge]
Teşekkür ederim :)
[automerge]1532463900[/automerge]
AppCake ios 11.3.1. için çalışan güncel versiyon hangi repoda mevcut @efsane6 hocam