Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

“Kilidi açmak için ana ekran düğmesine dokun” yazısını hangi tweak ile kaldırabilirim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

“Kilidi açmak için ana ekran düğmesine dokun” yazısını hangi tweak ile kaldırabilirim?

System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/tr.lproj/SpringBoard.stringsdict

Yazıyı bul sil
6b3496cf063250e5059f70f756418d64.jpg

JailbreakTR

System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/tr.lproj/SpringBoard.stringsdict

Yazıyı bul sil
6b3496cf063250e5059f70f756418d64.jpg

JailbreakTR

Oldu hocam sağol. Bir de AutoTouch için ses kısma tuşuna bastığımda çalışıyor başka türlüsüne nasıl ayarlayabilirim onu?

Merhaba
App store'de ücretli olan uygulamaları ücretsiz indrebileceğim bir tweak var mı ?
ios 9-10 da appcake tarzı bir kaç uygulama vardı ios 11 yeni jailbreak yaptım.yeni uygulamalardan bihaberim :(

Merhaba
App store'de ücretli olan uygulamaları ücretsiz indrebileceğim bir tweak var mı ?
ios 9-10 da appcake tarzı bir kaç uygulama vardı ios 11 yeni jailbreak yaptım.yeni uygulamalardan bihaberim :(
hocam appcake var bende onu kullanıyorum. bazı uygulamalar güncellenmemiş fakat çoğu çalışıyor işime yarıyor yani

İnstagram uygulamadan atıyor ikinci seferde giriyor .bunun için bir fix yayınlanmıştı onun adı ne idi ?

Arkadaşlar merhaba, bubble witch saga 3 oyunundan 1 kereye mahsus localiapstore tweaki ile altın aldım. Bir kereden sonra alamadım hiç, oyunu sildim, başka facebook hesabı ile bağlandım vs. sürekli hata veriyor. Başka uygulama içi satınalmalar, başka localiapstore sürümleri denedim vs. sonuç hep aynı. Çözümü bilem yardımcı olabilir mi?

Oyunu sildim, hatta birkaç kez sildim. Üzerine icleaner ile temizlik yapıyorum fakat buna rağmen tekrar kurduğumda yine hata alıyorum.

Alttaki Dock kısmına 4 den fazla uygulama koyabileceğim bir tweak varmı floaty dock telefonu bozuyor alternatif arıyorum

Cuttlefish tweakın adı.

Sağolun fakat bu sadece arka plana müdehale ediyor. Benim dediğim sadece açılır menüye renk değişimi.
[automerge]1532155273[/automerge]
Nougatshortcuts imiş tweak ama çalışmıyor ios 11 de.

Son düzenleme:
Sağolun fakat bu sadece arka plana müdehale ediyor. Benim dediğim sadece açılır menüye renk değişimi.
[automerge]1532155273[/automerge]
Nougatshortcuts imiş tweak ama çalışmıyor ios 11 de.

Onun için ise SB3DtouchColor tweakını deneyebilirsiniz.

Kullanışlı ve ücretli uygulama önerir misiniz
[automerge]1532183125[/automerge]
Uygulamaların isimlerini değiştirebileceğim ve gizleyebileceğim uygulama varmı

Geri