Aşrblue sharing alternatifi bi tweak var mı acaba
Anemone de font çalıştırmak için tweak var mıdır. Font yüklememe rağmen font aktif olmuyor da.
![]()
komple liste olarak vereyim :)Forumda bir konusu mevcuttu bakabilirsin.
O hala iş görüyor mu bilmiyorum da, internetten anemonefont.dylib diye bir dosya olması lazımdı. Onu bul istenilen yere at.
Hocam bütün tweaklerin resmini çekebilir misin rica etsem ? Nedense ilgimi çekti.![]()
fotoğraf ve videoları saklıyabileceğimiz bir program varmı
Social downloader tweak ını ne satın alabiliyorum, ne de cracklisini bulabiliuorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ember tweaki var fakat şuan güncel değil. Güncellenmesini bekleyeceksinSelam beyler Tinder happn tarzı uygulamalarda 11.3.1 de tweak kullanabilen var mı ?
AppLocker var fakat uyumlu değil sanırım. Denemek istersen riski sana kalmış. Bioprotect var ama kastettiğini tam olarak yapmıyor sanırım. Klasör ve uygulama şifreliyorVe dosyalara şifre koyan tweak var mı isim repo pls
CrackTool3 ile lisanslayabilirsinBioprojwct paralı çıktısağol ilgin için
cydownla aldım tabiki ama busefer de lisans bulunamadı dedi gene para istiyorlar
FrontCamUnMirror tweaki tam da aradığın şeyMerhaba iphone kamerasının ön kamerada kaydedilen fotoyu terse çevirmesini engelleyen bir tweak var mı ?
Rica ederimOldu çok sağol![]()
FrontCamUnMirror tweaki tam da aradığın şey
[automerge]1532301023[/automerge]
Rica ederim![]()
O zaman Photo Flipper adlı uygulamayı yükleyebilirsin AppStore'da mevcutYükledim fakat değişen bir şey olmadı hala aynı terse çeviriyor tweakta aktif gözüküyor
Genous tweak vardı ama uyumlu değil. Springtomize için güncelleme bekleyeceksin gibi görünüyor. Alternatif bilmiyorum başka. Bilen arkadaşlar varsa yazarlar muhtemelen
O zaman Photo Flipper adlı uygulamayı yükleyebilirsin AppStore'da mevcut
[automerge]1532302141[/automerge]
Genous tweak vardı ama uyumlu değil. Springtomize için güncelleme bekleyeceksin gibi görünüyor. Alternatif bilmiyorum başka. Bilen arkadaşlar varsa yazarlar muhtemelen
Uygulamanın için de ayriyeten kamera da varO uygulama ile sürekli uygulamadan ters mi çevirmemiz gerekiyor ?