Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Sa arkadaşlar günaydın sabah sabah başıma iş açtım cydiadan xenhtml yükledim respringte kalıyor cihaz jbsiz açılıyor sadece nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Electradan jailbreak yaparken tweaks tikini kapatıp jailbreak yapın. Sonra xenhtmlyi kaldirirsininiz.

Electradan jailbreak yaparken tweaks tikini kapatıp jailbreak yapın. Sonra xenhtmlyi kaldirirsininiz.

Öyle denedim sadece openssh izni veriyormuş ama hallettim çok sağol cevap için safe moda aldım cihazı nasıl alacağımı unutmuştum sonradan buldum :)

Öyle denedim sadece openssh izni veriyormuş ama hallettim çok sağol cevap için safe moda aldım cihazı nasıl alacağımı unutmuştum sonradan buldum :)

Sende saol. Zor bulduk kaybı kolay olmamalı. O yüzden daha dikkatli ol. Hatta sana bir link vereyim yüklemek istediğin tweaki önce sorgularsın uyumlu mu değil mi diye

Tweaks tikini kaldırıp tekrar jb yapıp XenHTML’i kaldırdım. Şimdi tekrar Electra’dan tweaks’i açtım tekrar Enable Jailbreak yapıp bir şekilde respring yaptım. Cydia ‘ya girebiliyorum ama tweakler bir türlü aktif olmuyor. Jb’siz gibi :)) Ne yapmam gerek?

CrackTool2 yükledim tıklayınca iOS 11 güncelli değil gibi şeyler çıkıyor nasıl bunu aşa bilirim ?

Tweaks tikini kaldırıp tekrar jb yapıp XenHTML’i kaldırdım. Şimdi tekrar Electra’dan tweaks’i açtım tekrar Enable Jailbreak yapıp bir şekilde respring yaptım. Cydia ‘ya girebiliyorum ama tweakler bir türlü aktif olmuyor. Jb’siz gibi :)) Ne yapmam gerek?

Var olan tüm tweakleri kaldır. Eklediğin repolarida sil.cihaza hard Reset at. Substrate combatibility layer tweak injektor prefenceloader yeniden yükle o is tmm:)

Var olan tüm tweakleri kaldır. Eklediğin repolarida sil.cihaza hard Reset at. Substrate combatibility layer tweak injektor prefenceloader yeniden yükle o is tmm:)

708b465419f2064ad8c7f7f168ea7309.png

Zaten yüklü :(

Yüklü olması birşeyi değiştirmiyor. Silip yeniden yüklemelisin. Yukarıda yazdım teferruatını. Sen onları bi yap

Sorun tam olarak nedir

XenHTML yüklemiştim, spring yüklemede kalıyodu. Tweaks tikini kaldırıp tekrar JB yaptım. Cydia açılıyor Xen’i kaldırdım. Tekrar tweaks tikini işaretledim jb yaptım, ama tweaklerim aktif olmuyor. Onu sormuştum hocam...

XenHTML yüklemiştim, spring yüklemede kalıyodu. Tweaks tikini kaldırıp tekrar JB yaptım. Cydia açılıyor Xen’i kaldırdım. Tekrar tweaks tikini işaretledim jb yaptım, ama tweaklerim aktif olmuyor. Onu sormuştum hocam...

Ayarlarda Gorunuyor mu tweak isimleri. Birdejb etkinleştiği zaman safe Moda'mı atıyor.

iOS 11 için güncellenen Tweakler, genellikle 11.3 için de çalışır. Deneyebilirsin ya da tweakCompatible Tweak'ini kurarak Cydia üzerinden kontrol edebilirsin. Tweak, BigBoss reposunda mevcut. @0sm4nl1

Geri