Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Merhaba arkadaşlar 11.3.1 jb’li cihazım.Zeppelin yardımı ile operator ismini değiştirdim. 11.3.1 ile uyumlu olan Yukarıda bulunan hat, wifi, saat , alarm, pil yüzdesi ve bataryanın renklerini yada komple nasıl değiştirebilirim.

cb9be733408cbeaa06afe0a8e9cf0c0d.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar 11.3.1 jb’li cihazım.Zeppelin yardımı ile operator ismini değiştirdim. 11.3.1 ile uyumlu olan Yukarıda bulunan hat, wifi, saat , alarm, pil yüzdesi ve bataryanın renklerini yada komple nasıl değiştirebilirim.

Aerial renklendirir. Movaeble9 ile yerlerini değiştirebilirsin.

Böyle güzel Zeppelin logolarını nereden buluyorsunuz ya.
Saat tarih olayını çok güzel yapmışsın kardeş tweak ile mi yaptın?

Arkadaşlar universal video downloader benzeri bir program varmı ? ben twitter da bir video indirmek istiyorum hangi programı önerirsiniz ?

Arkadaşlar universal video downloader benzeri bir program varmı ? ben twitter da bir video indirmek istiyorum hangi programı önerirsiniz ?

Tweak değil ama ben Video Cache kullanıyorum. Free versiyonunda çok reklam çıkıyor ama onu da bugün minimal host blocker ile engelledim full gibi oldu.
c942c3f4329dff50053fd620a660ef1e.png

ce25bca11ee3fb9a02c42efaefef3863.png

Bu kilit ekranındaki widget isimlerini bilen var mı ? Hem saat widget ı hemde bildirimlerin widget ını.

 IPhone 6⃣ İOs .. MGAC2TU/A 1⃣2⃣8⃣GB A1⃣5⃣2⃣4⃣ €le€ctr mp 1⃣.. Jilbreak  - TV 3⃣ &

Tweak değil ama ben Video Cache kullanıyorum. Free versiyonunda çok reklam çıkıyor ama onu da bugün minimal host blocker ile engelledim full gibi oldu.

Minimal Host Blocker
Tweak’ni hangi repodan indirdiniz?

Bu arada simgeleri küçültmek için bi tweak var mı? Önceden Springtomize vardı

kesinlikle bu tweak i kur abi öneriyorum . bu siteden buldum sağolsun birisi önerdi . gerçekten reklamsız ve her platformdaki facebook,instagram vs. resim ve videoları tek tuşla indiriyor galerine :) o programdan bir an önce kurtul :)

Ekli dosyalar

• B16B92F5-A60D-4439-92EE-293B63AFBAB3.png
    B16B92F5-A60D-4439-92EE-293B63AFBAB3.png
    124 KB · Görüntüleme: 13
kesinlikle bu tweak i kur abi öneriyorum . bu siteden buldum sağolsun birisi önerdi . gerçekten reklamsız ve her platformdaki facebook,instagram vs. resim ve videoları tek tuşla indiriyor galerine :) o programdan bir an önce kurtul :)

b64f9b9b14b6b59d41f211a48b1ed1ba.png

Hayattaki şansım

ce25bca11ee3fb9a02c42efaefef3863.png

Bu kilit ekranındaki widget isimlerini bilen var mı ? Hem saat widget ı hemde bildirimlerin widget ını.

 IPhone 6⃣ İOs .. MGAC2TU/A 1⃣2⃣8⃣GB A1⃣5⃣2⃣4⃣ €le€ctr mp 1⃣.. Jilbreak  - TV 3⃣ &

Cydown ile yedi. Kralsın

Rehbere kaydetmeden whatsapptan mesaj gondermeye yarayan tweak varmi?

Rehbere kaydetmeden whatsapptan mesaj gondermeye yarayan tweak varmi?

Bu sayfayı ana ekrana ekle ülke kodu+tel no yaz yeşil butona bas. whatsapp açılır ve yollarsın.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Geri