Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

(GameGem için)uygulamaların arka planda çalışmasını sağlayan bir tweak var mı iıs 11.3.1

Arkadaşlar süper recorder call ücretsiz tweak ya da ücretsiz hale gitirmek için bi yöntem var mı ?

ce25bca11ee3fb9a02c42efaefef3863.png

Bu kilit ekranındaki widget isimlerini bilen var mı ? Hem saat widget ı hemde bildirimlerin widget ını.

 IPhone 6⃣ İOs .. MGAC2TU/A 1⃣2⃣8⃣GB A1⃣5⃣2⃣4⃣ €le€ctr mp 1⃣.. Jilbreak  - TV 3⃣ &

Bu kilit ekranı hangi tweakler ile yapıldı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kilit ekranı hangi tweakler ile yapıldı ?

dostum bende onu sordum da kimse oralı olmadı

 IPhone 6⃣ İOs .. MGAC2TU/A 1⃣2⃣8⃣GB A1⃣5⃣2⃣4⃣ €le€ctr mp 1⃣.. Jilbreak  - TV 3⃣ &

Kardeş bu söylediğin telefonu iphone x gibi yapan ? Benim iphone x le falan işim yok bana sadece kilit ekranındaki tweakler lazım.

kesinlikle bu tweak i kur abi öneriyorum . bu siteden buldum sağolsun birisi önerdi . gerçekten reklamsız ve her platformdaki facebook,instagram vs. resim ve videoları tek tuşla indiriyor galerine :) o programdan bir an önce kurtul :)

Resmi mi satın aldın yoksa nerden indirdin kardeş ?

Şimdi tekrar xen html yi yüklüyorum fakat my ls yi bulamadım ?

Simplelsios tweak ını buldum aynısı değil ama bak istersen

Kardeş bu söylediğin telefonu iphone x gibi yapan ? Benim iphone x le falan işim yok bana sadece kilit ekranındaki tweakler lazım.

Uyarı

KARDEŞ RİCA ETSEM ŞU İMZANI DEĞİŞTİRİRMİSİN

ciddi derece de göz yoruyor ve asıl okumam gereken yeri okumakta zorluk çekiyorum.

Youtube dan video ve mp3 indirecek tweak var mi. Cercube kullaniyorum. Memnun degilim. Videolar inmiyor. İnse de offline olarak acilmiyor.

Hangi versiyon ve repo

Bi tweak yükledim spring load’da kalıyorum. Beceremedim geri jb yapmayı yapabilsem bakcam da... Forumda konuşuluyodu. Bi bak arat istersen.

Böyle güzel Zeppelin logolarını nereden buluyorsunuz ya.
Saat tarih olayını çok güzel yapmışsın kardeş tweak ile mi yaptın?

Hocam Zeppelin logosu Forumun reosuna eklenmiştir. Saat ve tarih için kullandığım tweak SimpleLS oda forum reposunda mevcut

Sa arkadaşlar günaydın sabah sabah başıma iş açtım cydiadan xenhtml yükledim respringte kalıyor cihaz jbsiz açılıyor sadece nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

Geri