Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Merhaba arkadaşlar, repoları ve tweakleri yedekleyebilecegim bir tweak var mı? BackupAZ3 işimi görmedi, yada ben beceremedim.
[automerge]1590853186[/automerge]

DLeasy var hocam.

Arkadaşlar iphone 6s 13.5 uncover kullanıyorum
İşaretlediğim yeri silme/kaldırma yöntemi varmı seçeneklerden felan olmuyor telegramıda kaldırsam yeter

Usta 13.5 te uncover ile telefondan jb yapabiliyor musun ? Birde reprevision çalışıyor mu ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba. Ben acaba iOS 10 ile uyumlu bir animasyon hızını değiştirme tweak var mı merak ediyordum. Ama hızlandırmaktan ziyade yavaşlatmak istediğimden bulamadım istediğim gibi 🙂 AnimationsBeFast de iOS 11 ve üstü ile uyumlu olduğundan onu da yükleyemiyorum (Yavaşlatma imkanı da var onda çünkü). Eğer bilen biri varsa tweakin adını yazabilirse sevinirim, teşekkürler.

Kontrol merkezine Konum ekleyebileceğimiz bir yol var mı? Prysm kullanıyorum. Teşekkürler

Ekli dosyalar

• FAB90BFA-E8AD-469A-ADC2-906AEEA174FE.png
    FAB90BFA-E8AD-469A-ADC2-906AEEA174FE.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 90
merhaba arkadaşlar

carplay için carbridge ya da ngxplay gibi tweak var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar, sistem dosyaları dahil telefon içinde dolaşırken istediğimiz dosyanın filza içindeki konumunu görebileceğimiz bir tweak var mıdır?

Arkadaşlar FlyJB tweak’inin .deb dosyası lazım. XSf1re reposu kapalı olduğu için indiremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar FlyJB tweak’inin .deb dosyası lazım. XSf1re reposu kapalı olduğu için indiremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
FlyJB tweakinin geliştirici reposu kapandığı için güncelleme almayacak artık. A-Bypass kullanabilirsiniz. (Repo: repo.co.kr)

Arkadaşlar cihazım iphone 11 daha yeni aldım sayılır bir aylık bile yok. Sürümüm 13.4.1 uncover jb kullanıyorum. Şöyle bir sorun fark ettim hava durumum da hem uygulamasında hemde en soldaki widget ekranında başka bir ülkenin hava durumu görünüyor arada ismi aklıma gelmedi malesef. Konum servisim açık girdiğimde mesela konumu bulup doğru yeri gösteriyor ama neden o başka ülke veya şehir arada görünüp kayboluyor. Bilgisi olan varmı ?

Textyl benzeri tweak var mı? Yazarken yazıyı değiştirebileceğimiz bir tweak? @srndgy @efsane @Se7Touch

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Geri