Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Ben onu çalıştıramadım ayarlardan açık, spotfiy içinden de açık durumda ama çalışmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kullanmadığım için bilemiyorum. Spotify sürümü ile alakalı olabilir yakında güncelleyebilirler eğer böyle bir sorun varsa.

1-) Spotify için kilit ekranında çalma widgetını kişileştirme
2-) tweak ayarlarını ayarlar sekmesinde yukarıya taşayabilceğim bi tweak hatta istediğim gibi gruplandırabileceğim birşey varsa oda çok iyi olur
teşekkürler
2. soru için bi tweak buldum
5B5F2B9D-F125-4D3C-88F2-BCF38B93544E.jpeg
tweakin ismi shuffle ,13.4.1 de çalışıyor
1. soru içinde bir tweak buldum sanırım bu konu için en iyi tweak bu
IMG_0279.PNG IMG_0280.PNG
tweakin ismi : mitsuha forever
repo: https//repo.conorthedev.me/
tweak ayarlarını değiştirirken sürekli hata veriyor ama size uygun ayarı tutturabildikten sonra sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:
Herkese selamlar. Görseldeki klavyeyi kullanmak istiyorum, çok araştırdım fakat bulamadım, birde sizlere danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İyi forumlar herkese☺️B9DDBA19-405A-4467-90B5-DB766E8997FE.jpeg

Merhaba arkadaşlar. Bildirim özelliği kapatan bir tweak var mı gelen bildirimleri demiyorum. Örneğin PUBG oynarken 3 parmak oynayamıyorım ve ben tamamen bu bildirim sayfasını kapatmak istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar çoğu kişi telefondan oyun oynuyor PUBG gibi mesela oyunlarda fps artışı için bilgisayardaki gibi game booster tarzı arkaplan uygulamaları engelleyen RAM kazancı sağlayan tweak var mi ?

selam arkadaşlar specialfaces iOS 13 varmi veya bu tarz applewatch arayüzleri sunan bir tweak var mi doğrudan applewatch galerisi üzerinden yükleyebileceğim faceler lazım

fa7ae9d6f9ebb5c093392bea158b567e.jpg

Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz

iOS 13 için proxy değiştirici var mı hocam

Arkadaşlar merhaba instagramda iphonedan açtığım hesaplarıN bilgilerini kaydetmedim BunlarıN listelerini görebilme veya öğrenebilme İhtimalim var mı

Geri