Tweak bilmiyorum fakat 3utoolsta anlık log izleme özelliği var.Telefonun Log kaydını tutabilen bir tweak var mı veya log kayıtlarına nasıl bakabilirim? Şu saatte şu tuşa basılmış, şu saatte ekran kilidi açılmış gibi.
Tweak bilmiyorum fakat 3utoolsta anlık log izleme özelliği var.Telefonun Log kaydını tutabilen bir tweak var mı veya log kayıtlarına nasıl bakabilirim? Şu saatte şu tuşa basılmış, şu saatte ekran kilidi açılmış gibi.
Geçmiş kayıtlar?Tweak bilmiyorum fakat 3utoolsta anlık log izleme özelliği var.
Maalesef pek bilmiyorum fakat Filzadan .log ile aratarak belki bişeyler bulabilrsin.Geçmiş kayıtlar?
Geçmiş kayıtlar?
Yardımcı olabilir misiniz?Merhaba iOS 13 için müzik sözlerini gösteren tweak var mı?
Yardımcı olabilir misiniz?
@iiiayaziii hocam iOS 11 diyor, elmada kalmayalım. :)
@iiiayaziii hocam iOS 11 diyor, elmada kalmayalım. :)
Lyricify tam da istediğin tweak.@iiiayaziii hocam aradığım tweak bu degil. Müziklerin sözlerini internetten kendi bulup müzik uygulamasında/kilit ekranında görmek istiyorum.
Lyricify tam da istediğin tweak.
Kullanmadığım için bilemiyorum. Spotify sürümü ile alakalı olabilir yakında güncelleyebilirler eğer böyle bir sorun varsa.Ben onu çalıştıramadım ayarlardan açık, spotfiy içinden de açık durumda ama çalışmadı.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
tweak çalışmıyor, güncellenmesi gerekli.Ben onu çalıştıramadım ayarlardan açık, spotfiy içinden de açık durumda ama çalışmadı.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
![]()
Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz
bulan varsa bizede haber versin localıapstore çalışmıyorHocam uygulama içi satın alımları blocklayan, ücretsiz almamızı sağlayan birşey varmı?
sürüm: 13.5