Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar şuan büyük ihtimalle konuyu yanlış yere açıyorum ama tweak istek bölümüne konu açamıyorum bilginize...

Bu android de facebooktaki gibi sohbet balonu oluşturan bi tweak varmıdır acaba?
[automerge]1570666315[/automerge]

Arkadaşlar şuan büyük ihtimalle konuyu yanlış yere açıyorum ama tweak istek bölümüne konu açamıyorum bilginize...

Bu android de facebooktaki gibi sohbet balonu oluşturan bi tweak varmıdır acaba?
[automerge]1570666315[/automerge]

Konu linkini inceleyebilirsin.

Arkadaşlar merhaba. Reklam engelleyecek iOS 12.4 xsmax ile çalışan tweak tavsiye lütfen. Bir sürü denedim olmuyor. (((

Fizy için bilmiyorum da Spotify için Spotilife tweak i var.
Download yapamıyorsun fakat ses kalitesini arttırıp reklamsız bir şekilde dinleyebiliyorsun.

Biliyorum hocam ancak fizy kullanırken internetimden yemiyor bundan dolayı lazım.
Fizy'n,n doğrulama sistemleri daha kolay aşılabilecek şekilde birazcık araştırmıştım. Ancak benim tweak yapabilecek kadar bilgim ve zamanım olmadığı için uğraşamıyorum. Spotify varken öğrenci hesabıyla Fizy'nin avantajı kalmıyor.

Malum Instagram en son güncellemesi ile takip ettiğimiz kişilerin beğendiği v.s. fotoğraflar kısmını kaldırmıştı. Eski sürümüne düşürerek belki gelir dedim fakat gelmedi. Bunun için bir tweak varmı? Takip ettiğim kişiler kimi beğendi kimi ekledi v.s.

Malum Instagram en son güncellemesi ile takip ettiğimiz kişilerin beğendiği v.s. fotoğraflar kısmını kaldırmıştı. Eski sürümüne düşürerek belki gelir dedim fakat gelmedi. Bunun için bir tweak varmı? Takip ettiğim kişiler kimi beğendi kimi ekledi v.s.

Gelistiricilerin sağı solu belli olmuyor. Takipte kalin.

Instagram bu bilgiyi sunmadığı sürece buna ulaşmanın mümkün olduğunu zannetmiyorum.

Arkadaşlar fotoğrafı kırpmanın sınırını artıracak tweak var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi akşamlar arkadaşlar bir tweak arıyorum İphone'da 2 oturum açmak ve diğer oturumda açtığımda uygulamaları bile farklı olması değişmesi gibi.Örnek olarak İnstagram farklı oturumlarda veya kullanıcılarda farklı hesapları göstermesi gibi android bir telf gördüm inşallah bununla ilgili bir tweak vardır.Teşekkürler..

İyi akşamlar arkadaşlar bir tweak arıyorum İphone'da 2 oturum açmak ve diğer oturumda açtığımda uygulamaları bile farklı olması değişmesi gibi.Örnek olarak İnstagram farklı oturumlarda veya kullanıcılarda farklı hesapları göstermesi gibi android bir telf gördüm inşallah bununla ilgili bir tweak vardır.Teşekkürler..
Lendmyphone 2 vardi.

appstore da google earth indirmek istiyorum ama tr mağazasında mevcut olmadıgı için sadece abd mağazasına geçiş yapmam gerekiyor ama kart bilgileri adres bilgileri girmek zorunluymuş. Bu sıkıntıyı aşabileceğim bir tweak var mı ? Ya da en azından google earth i nasıl edinebilirim ?

appstore da google earth indirmek istiyorum ama tr mağazasında mevcut olmadıgı için sadece abd mağazasına geçiş yapmam gerekiyor ama kart bilgileri adres bilgileri girmek zorunluymuş. Bu sıkıntıyı aşabileceğim bir tweak var mı ? Ya da en azından google earth i nasıl edinebilirim ?

Ben bir hesap daha açıp Abd olarak tanimladim, sadece 1 uygulama düşünme illaki Abd magazasindan indirmek isteyeceğin uygulamalar oluyor.

Geri