Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

BatteryLife tweak’ı en fazla İOS 11 desteklediği için İOS 12.4’de springboard crash yiyorum arada sırada. Onun için alternatif var mı?
[automerge]1571514258[/automerge]
Ve StatusBar’a cihazın sıcaklığını eklemek için tweak

Arkadaşlar günaydın iPhone 6’ya kendi memojimizi tasarlayacağımız bir tweak var mı ? Başım felan oynamaya gerek yok sadece tasarlamak istiyorum

Merhaba snapchat ha bire jailbreak'i buluyor bulmaması için bir tweak varmı?
[automerge]1571689719[/automerge]
Hani herhangi bir snapchat tweak ide kullanmıyorum sadece bulmasın istiyorum jailbreak'i

Merhaba, wifi hiç kapanmasın istiyorum, kilit ekranda kapanıyor. Bunun için tweak var mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar iphone xs max 12.4 jb kulanıcısıyım konumunu istedigin yerde işaretlicegim bir tweak varmı bip icin kulanacagım .

Deb nerden bulabilirim kardeş
Repoyu ekle.

862e31801666eac6a873be2eb23f25c9.jpg

Bir tane tweak arıyorum. Bir albüm oluşturup, o albümü kitleyip sadece face id ile girilmesini sağlamak istiyorum. Ama o albüme koyduğum fotoğrafların sanki gizliymiş(fotoğrafları gizle yaptığımız gibi) gibi film rulosu ve fotoğraflar kısmında çıkmasını istemiyorum. Sadece o albüme girilebilirse görünsün. Böyle bir tweak var mı? Bioprotect XS direkt fotoğraflara girişe koyuyor. Bir tweak daha bulmuştum,adını unuttum şimdi ama ona da baktığımda sadece albümleri şifreliyor, fotoğraflar hala film rulosunda gözüküyordu.

Geri