Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

App store dan indirdiğimiz uygulama için uygulama içi satın almayı bedava yapab tweakler varmış galiba. Mesela fotoğraf filtre uygulamaları biliyorsunuz paralı bunları bedava yapabilecek bir tweak var mı ? Teşekkürler şimdiden

Localiapstore

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cercube paralı değil ancak YouTube da aşağıda reklam çıkıyor bir kurun deneyin

Repoyu bir internette araştırın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
YouTube tools v4 buldum bunun için. Spotilife için ipa dosyası buldum. Sorun çözüldü teşekkürler

sabahları uyanmada güçlük çekiyorum. böyle high volume verebilecek ya da bu kesin uyandırır diyebilceğiniz bi alarm tweak’i var mı?

sabahları uyanmada güçlük çekiyorum. böyle high volume verebilecek ya da bu kesin uyandırır diyebilceğiniz bi alarm tweak’i var mı?

Bir tweak vardı alarm çalınca 4 işlem sorusu soruyordu yapamamazsan çalmaya devam ediyordu ancak tweak ismini hatırlamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1) iOS13 haptic Touch Özelliklerini i6’ya getirecek tweak var mı

2) bazzi alternatifi tweak var mı
Şimdiden teşekkürler
Dostum bulabildim mi haptic touch tweak’i
[automerge]1570613475[/automerge]
3d touch için force3dappshortcut diye bir tweak buldum repo paylasmak serbest mi bilmediğimden yazmıyorum biraz bakınırsan bulabilirsin.

Son düzenleme:

3d touch için force3dappshortcut diye bir tweak buldum repo paylasmak serbest mi bilmediğimden yazmıyorum biraz bakınırsan bulabilirsin.
Tweak'in orijinal reposunu elbette paylaşabilirsiniz. Crack içerikler bulunan repoları önermiyoruz sadece.

Bulamadım ama senin dediğin nasıl çalışıyor mu

kilit ekran şifresini yanlış girince foto ceken tweak var mı

Konu linkini inceleyebilirsin.

@srdgny ücretisizi olsa biliyorum atardında
ücretsizini bilen varsa cok iyi olur

Konu linkini inceleyebilirsin.

Geri