Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar Carbridge ile ilgili bir sorum olacak. İos 12 de uygulamaları araç ekranına yansıtabiliyoruz ve araçta video oynarken tlf ekranı kapalı olabiliyor. ios 13 de ise benim yaptığım telefon ekranını yansıtıyor portal uygulaması ile. böyle olunca video oynarken aynı zamanda tlf ekranındada oynuyor. aynı anda ikisinin oynaması hoş olmuyor. ios 12 bu yüzden çok iyi. acaba ios 13'ü ios 12 gibi yapan bir tweak yada arabada video oynarken tlf ekranının kapalı olmasını sağlayan bir tweak var mıdır?

Özür dilerim ücretsiz dediğinizi görmemişim. Maalesef başka bildiğim tweak yok. Dark mod tweaklerini varsa noctis gibi ancak ordan çevirebilirsiniz.
[automerge]1597697428[/automerge]

tweakin adı darksoundsmuş ismini karıştırmışım
Önemli değil hocam kredi kartı olsa zaten alıcam dark mode tweaklerini ama yok

Arka planda secilen uygulamalarin surekli calismasi icin bir tweak varmi? Oyun mesela surekli acik duracak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arka planda secilen uygulamalarin surekli calismasi icin bir tweak varmi? Oyun mesela surekli acik duracak

BackgrounderAction diye bir tweak var ben denemedim ama galiba tam sizin istediğiniz tweak. Bir bakın derim :)

iyi günler

Bdmciler burada anladığım kadarıyla

Reposu kapanmis galiba hata veriyor

bu konuda birisi 2 mesajda deb dosyasını atmış şu an jbli degilim deneyemiyorum ama bence çalışır. Galiba ccsupport da yüklemen lazım

İyi günler

Son aramalar listesinde arayan aranan ve cevapsızları farklı renkte gösteren tweak ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Cevapsız zaten kırmızı ama arayanlar yeşil arananlar mavi gibi bir renkte oluyordu o tweak ile. Bilen var mı acaba?

arkadaşlar bi tane tweak isteğim olacak benim sürüm 12.4.8 bu ios 14 le gelen arkaya dokun özelliği ile ilgili tweak varmıdır bulan varsa ulaşabilirmi

Son aramalar listesinde arayan aranan ve cevapsızları farklı renkte gösteren tweak ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Cevapsız zaten kırmızı ama arayanlar yeşil arananlar mavi gibi bir renkte oluyordu o tweak ile. Bilen var mı acaba?

Eskiden vardı, şimdi yok sanırım

Geri