Neler yeni

Duyuru XenHTML - iWidgets & SBHTML

Beyler piksel launcher widget yükledim bir şey aradığımda olmuyor bir şey çıkmıyor safari gibi kullanılmıyormu
20F441BC-47DF-457D-9474-65780218C810.jpeg

Kardeşim vidgeti yükledim ama hava durumu gelen göstermiyor xeninfo da yükledim konumda açık ne yapmam gerek yardımcı olurmusun
Hocam ben ekstra bir şey yapmadım. Konum servisleri açık şekilde widgeti xenhtml ile kurdum. Konum hava durumu otomatik geldi ekrana.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya hocam ben xeninfo yükledim hava durumu felan widget felan hepsi çalıştır ama xenhtml arada sırada hata veriyor ve günde 4 veya 5 defa safe moda düşüyor tweak kapatıyorum cihazda bir sıkıntı yok acaba bu xenhtml yükleyebileceğim farklı repo felan varmı toksa tekrarmı yüklesem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar sayfanın en altındaki yuvarlakları nasıl silebiliriz

Edit: NoPageDots7 tweaki ile yapılıyor.

Son düzenleme:
Ben ıconoclasm yüklüyorum fakat hiçbir ayarını yapamıyorum ne ana ekrana bir simge geliyor nede ayarlara bir program..Şu ana kadar yapabildiğim lockscreen temaları resimdeki gibi
650A985B-001C-400E-9CD7-25F646E181C9.png
Çevirilenler hata vermiyor forumdan indirip LockHTML YE atıyorum bir sorun olmuyor genelde.. Ama sorunum ana ekrana hiçbir şekilde yapamıyorum bu konu hakkında Türkçe video desteği vs.. bilen var ise yardımcı olabilirmi.. Şimdiden çok teşekkür ediyorum:okay:

Ben ıconoclasm yüklüyorum fakat hiçbir ayarını yapamıyorum ne ana ekrana bir simge geliyor nede ayarlara bir program..Şu ana kadar yapabildiğim lockscreen temaları resimdeki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 8036
Çevirilenler hata vermiyor forumdan indirip LockHTML YE atıyorum bir sorun olmuyor genelde.. Ama sorunum ana ekrana hiçbir şekilde yapamıyorum bu konu hakkında Türkçe video desteği vs.. bilen var ise yardımcı olabilirmi.. Şimdiden çok teşekkür ediyorum:okay:
Konu içeriğinde paylaştığım indirme linkleri var, onlari indirip dener misin. İndireceğin dosyalarin yolunuda konuda belirtim

@ramazandemiral aynen ıconoclasm ı xarold tweakından yukluyorum fakat düzenleywmiyorum simgeleri ayarlara hiçbirşey gelmiyor.. Birde o ıconoclasm sıtesınden ındıreceğim dosyayı nereye atacağımı bulamadım

@ramazandemiral aynen ıconoclasm ı xarold tweakından yukluyorum fakat düzenleywmiyorum simgeleri ayarlara hiçbirşey gelmiyor.. Birde o ıconoclasm sıtesınden ındıreceğim dosyayı nereye atacağımı bulamadım

Iconoclasm neden cihazınızda çalışmıyor, bakmadan bir çözüm sunamıyorum. siteden indirdiğiniz layout.plist dosyası muhtemelen Iconoclasm içindedir. Filza ile klasore erişim sağlayıp layout.plist dosyası varmı kontrol edin.

Geri