Neler yeni

Duyuru XenHTML - iWidgets & SBHTML

df55682a2b9da9fdb5f847fe069f66d6.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayarlarda, tweak içerisinde aktıf görünüyor mu?
Hallettim kardeş sağolasın
Sorun
littlex
easyswitcherx
Doubletap lock
Bunları silince quick menü çıktı hallettim
Bunları geri yükledim sorunsuz çalışıyor
[automerge]1532114781[/automerge]
Hallettim kardeş sağolasın
Sorun
littlex
easyswitcherx
Doubletap lock
Bunları silince quick menü çıktı hallettim
Bunları geri yükledim sorunsuz çalışıyor
FF4D49CC-6110-4B84-8A7C-2A58373172D7.png

Son düzenleme:
Kendiniz mi yaptınız bu widgetı?
[automerge]1524761015[/automerge]
@rramazannd widgetlar aktifken doubleTapLock çalışmıyor.Deaktif edince çalışıyor.Ana ekranda widget kullanırken hangi ayarı yapmam gerek doubleTapLock çalışması için ?
Boxy kullanıyorsan ayarlarından enable quick settings kapat bende bu şekilde çalışıyor doubletaplock
[automerge]1532142594[/automerge]
Yok safari'den indirip filza ile ac yaparsin gösterdiğim yola atarsin, sonra anemone'dan temayi, ayarlarfa xenhtml tweak kismindanda da widgeti secersiniz bu kadar.
Hocam filzaya attığım iwidhets ler xenhtmlde gözükmüyor. Filzada. Library de iwidgets dostası yoktu kendim oluşturdum acaba iwidgets yazılışındamı yanlışlık var neden xenhtmlde gözükmüyor widgetlet. Html olanlar gözüküyor

Son düzenleme:
Boxy kullanıyorsan ayarlarından enable quick settings kapat bende bu şekilde çalışıyor doubletaplock
[automerge]1532142594[/automerge]

Hocam filzaya attığım iwidhets ler xenhtmlde gözükmüyor. Filzada. Library de iwidgets dostası yoktu kendim oluşturdum acaba iwidgets yazılışındamı yanlışlık var neden xenhtmlde gözükmüyor widgetlet. Html olanlar gözüküyor

Kusura bakmayin mesajinizi yeni gordum, konuda ilk sayfada nereye atılacağını belirttim incelerseniz çözüme ulaşırsınız.

Kardeş hava durumu konumu için kodmu girmemiz gerekiyor üstteki widgets için eğer öyleyse konumun kod nerden bulurum

Resimdeki widget için kod girmene gerek yok. Konum servisini kullanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri