Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

12.1.1 Beta 3 ipa indirmen gerek diğer imzası açık olanlar jailbreak desteklemiyor ipayı indirdikten sonra itunesten sıfırlayabilirsin

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben kendi telefonumu sıfırlasam olmaz mı illa 12.1.1 beta mı indirmem lazım. Bir de indirip kurarsam yedeklediğim verilerimi yükleyebilir miyim?

Ben kendi telefonumu sıfırlasam olmaz mı illa 12.1.1 beta mı indirmem lazım. Bir de indirip kurarsam yedeklediğim verilerimi yükleyebilir miyim?

yedeği yüklemen için sürümün tekrar aynısı olması lazım sen neden tekrar kurmak istiyorsun cydiayı

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Cydia’da olmayan deb dosyalarını nasıl yükleyebilirim bilen var mı?

Cihaz: iphone 7 ios 12.1.1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar ben şimdi v3.0.0~b29 ile jailbreak yaptım v3.0.0~b31 e nasıl güncelleme yapabilirim bilgi verebilecek olan var mı?

yedeği yüklemen için sürümün tekrar aynısı olması lazım sen neden tekrar kurmak istiyorsun cydiayı

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Telefonu jailbreakli şekilde kullanmak istiyorum. ya da cydia uygulamasınında silinmesi gerek. Ipa atmaktan başka çözüm yok yani herhalde cydiayı silmek için

Hocam filza ile nasıl kuruluyor biraz yabancıyım bu konuya. Filza şu an yüklü durumda.
Safariden indirme yapacağınız deb dosyasini aç dediginiz zaman filza ile açma işlemini gerçekleştirin ve sonrasinda filza ile acilinca, deb dosyasina tıklayıp sag ustte yukle, islem tamamlandıktan sonra respring yapin.

Hocam big boss reposundan tweak yüklerken böyle kalıyor

Ekli dosyalar

• 864F63B2-89B8-4314-9A6A-E9026A70D6FF.png
    864F63B2-89B8-4314-9A6A-E9026A70D6FF.png
    26.8 KB · Görüntüleme: 31
cydia paket yüklerken release.gpg de kalıyor. Var mıdır hocam bir çözümü?
BigBoss reposunun down olması nedeni ile, farklı repodan tweak kurmuş olsanız dahi tweak yüklendikten sonra tüm repolardan üst bilgi istendiğinden dolayı o ekranda kalırsınız.

BigBoss reposu düzeldiğinde sorununuz çözülecektir. Sol üstte vazgeç butonuna basarsanız da o ekranı geçersiniz.

BigBoss reposunun down olması nedeni ile, farklı repodan tweak kurmuş olsanız dahi tweak yüklendikten sonra tüm repolardan üst bilgi istendiğinden dolayı o ekranda kalırsınız.

BigBoss reposu düzeldiğinde sorununuz çözülecektir. Sol üstte vazgeç butonuna basarsanız da o ekranı geçersiniz.
Teşekkürler :)

POSIX: Operation time out. Bu hatayı alıyorum tweak yüklerken ve kurulmuyor çözümü var mı acaba..

Arkadaşlar ios 12 için bluetooth cihazların adını değiştiren tweak var mı bildiğiniz? Bu arada bigboss reposunda genel olarak bir sorun var.

beyler v3.0.0~b31 jailbreak yapıyorum hatasız bir şekilde bitiyor ama telefon yeniden başlarken donuyor kalıyor açılmıyor

Bytafont hata veriyor nerden kurabilirim bilgisi olan var mi
a7e611c8a0129c8587268d24a4a37247.jpg

Geri