Ekli dosyayı görüntüle 9260Bu hatayı alıyorum![]()
Bigboss reposu hala down mı acaba?
Dostum hata veriryor reprovision , nasıl çalıştıracağız bunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iOS 12 için Güncellenmesini bekleyeceksiniz.
arkadaşlar tweak yüklerken böyle kalıyor arada neden yapıyor böyle![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Repolar sorun yaratmaz ama içinde bulunan tweakler iOS 12 uyumlu olmaz ise kurduğunuz takdirde sorun yaratabilir.S.A arkadaşlar cıhazım 6s+ yaklaşık 2 ay önce cihazımı ios 9.0.2 de jeilbreaklı kullanıyordum forumdaki ios 12.0.1 e güncelleyin uyarısından sonda güncelledim.Biraz önce Undecimus-v3.0.0-b32.ipa dosasından başarılı bir şekilde jeilberak yaptım.Cydia açıldı repolar kısmında ios 9 daki repoların olduğunu gördüm ve malum bigboss yanıt vermiyor yapacak bişey yok şuan için anladığım kadarıyla. Benim sorum şu, bu ios 9 daki cydiada eklediğim bazı repolar(Emoji font.. v.s) şimdiki sürüme sıkıntı çıkarırmı, bigbosstan dolayı kaldıramıyorum şuan ne önerirsiniz?
Uncover'da restore RootFS ve reset Cydia seçenekleri ile tekrar jailbreak yaparsanız hiçbir şey kalmaz.S.A arkadaşlar cıhazım 6s+ yaklaşık 2 ay önce cihazımı ios 9.0.2 de jeilbreaklı kullanıyordum forumdaki ios 12.0.1 e güncelleyin uyarısından sonda güncelledim.Biraz önce Undecimus-v3.0.0-b32.ipa dosasından başarılı bir şekilde jeilberak yaptım.Cydia açıldı repolar kısmında ios 9 daki repoların olduğunu gördüm ve malum bigboss yanıt vermiyor yapacak bişey yok şuan için anladığım kadarıyla. Benim sorum şu, bu ios 9 daki cydiada eklediğim bazı repolar(Emoji font.. v.s) şimdiki sürüme sıkıntı çıkarırmı, bigbosstan dolayı kaldıramıyorum şuan ne önerirsiniz?
Sorun kaynağı BigBoss reposu. Şu an aşırı yüklenmeden dolayı yanıt veremiyor. Biraz bekleyin.Benim sorunum herhangi bir repo ekleyemiyor oluşum. Denediğim her repo için yüklenme ekranında uzun süre kalıyor ilerlemiyor. Ne yapabilirim?
Teşekkürler :)Sorun kaynağı BigBoss reposu. Şu an aşırı yüklenmeden dolayı yanıt veremiyor. Biraz bekleyin.
Hard Reset çözüm olmuyorsa aşağıdaki konuya bakın.TEL ELMADA KALDIğı için whatsapp'dan yazamıyorum.
Dün gece, unc0ver 3,0 V29'u siteden indiripvsorunsuz yükledim.
Bu akşam, 3,0 V32 sürümü çıktığı için, whatsapp grubundan bir arkadaşın yazığı üzere teli resetleyip, ekrandan sildim ama silinmedi. Sonra, ayarlar/genel/profillerden sildim ama ekranda unc0ver kaldı.
Siteden inmedi, pc'den yüklemeye çalıştım. Zaten yüklü uyarısı aldım.
Whatsapp grubuna yazdım. Bir arkadaş, saklama alanından silmemi tavsiye etti. Ama silinmeyince tekrar yardım istedim, bana teli yeniden başlatıp silmeyi denememi önerdi.
TEL şimdi açılmıyor, ELMADA KALDI. Hard reset denemelerim sonuç vermiyor.
Bundan sonraki süreç nedir? :(
Cihaz ıp 8+ ios 12.1.2
Appstore bağlanma sorunu olan var mı ?
Jb den sonra notlar uygulamasına girdiğimde ana ekrana atıyor sadece notlar da yapıyo jb aktif değilken girebiliyorum aynı sorunu yaşayan varmı
Hard Reset çözüm olmuyorsa aşağıdaki konuya bakın.
Kara kara düşünürken sayende kurtuldum. Adımları takip ederek sorunsuz şekilde kurp tekrar jb yapmayı başardım.
Çok teşekkürler![]()
S.A arkadaşlar cıhazım 6s+ yaklaşık 2 ay önce cihazımı ios 9.0.2 de jeilbreaklı kullanıyordum forumdaki ios 12.0.1 e güncelleyin uyarısından sonda güncelledim.Biraz önce Undecimus-v3.0.0-b32.ipa dosasından başarılı bir şekilde jeilberak yaptım.Cydia açıldı repolar kısmında ios 9 daki repoların olduğunu gördüm ve malum bigboss yanıt vermiyor yapacak bişey yok şuan için anladığım kadarıyla. Benim sorum şu, bu ios 9 daki cydiada eklediğim bazı repolar(Emoji font.. v.s) şimdiki sürüme sıkıntı çıkarırmı, bigbosstan dolayı kaldıramıyorum şuan ne önerirsiniz?
Cevaplarınız için teşekkür ederim başka bir sorum olacak, ios 6 dan beri jailbreak kullanıyorum ve tethered jailbreak e biraz yabancıyım; cihazıma ilk jailbreak yaptığımda, Otomatik Nonce Ayarlama burdaki konuda bahsedilen Nonce değerini girmedim, ios 12 deki bütün sürümlerin shsh kayıtlarını aldım ilerde future restore yapabilmek için bu nonce değeri şartmış sanırım peki şimdi bu nonce değerini ayarlayıp cihazı tekrar jailbreak yapsam olur mu olmaz ise 12.1.1 beta 3 yükleyip yapmam mı lazım, kısacası bu nonce değerini şimdi yapabilirmiyim nasıl ?Repolar sorun yaratmaz ama içinde bulunan tweakler iOS 12 uyumlu olmaz ise kurduğunuz takdirde sorun yaratabilir.