Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

ios12 ile uymulu hale getirilen reprovision reposunu eklerken şu hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• EB0934AF-4936-4EFC-B45A-DF6346C02A1B.jpeg
    EB0934AF-4936-4EFC-B45A-DF6346C02A1B.jpeg
    42.3 KB · Görüntüleme: 40
  • A856320D-13FA-4C4C-8929-370FDE80B1F3.jpeg
    A856320D-13FA-4C4C-8929-370FDE80B1F3.jpeg
    36.3 KB · Görüntüleme: 40
Bahsettiğin güncelleme evet indirildi ama kurulmadı. Fakat saklama alanında OTA güncelleme kaldırma gibi bir yazı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ota diye yazmaz ota cümlenin kısaltılmış hali sen onu sil bide konum servisini kapat i

Arkadaşlar merhaba. İlkkez jailbreak yapıcam hiç bir bilgim yok. İTune, cydia ve undecimus-v3.0.0-b31.ipa bilgisayarda yüklü durumda. İndirmem gereken başka dosya var mı ? Yoksa adımları özet olarak geçerseniz çok sevinirim. İyi formlar

@ramazandemiral hocam merhaba ilkez jailbreak kurulumu yapıcam. Üstte bilgisayara yüklediğim dosyaları yazdım başka yüklemem gereken birşey var mı yada haricinde telefonda yapmam gereken birşeyler? Eğer bunlar yeterli ise izlemem gereken adımları özet geçerseniz çok mutlu olurum. İyi formlar

@ramazandemiral hocam merhaba ilkez jailbreak kurulumu yapıcam. Üstte bilgisayara yüklediğim dosyaları yazdım başka yüklemem gereken birşey var mı yada haricinde telefonda yapmam gereken birşeyler? Eğer bunlar yeterli ise izlemem gereken adımları özet geçerseniz çok mutlu olurum. İyi formlar
cydia felan indirme telden direk yap dostum

Bilgisayradan daha temiz olur diye düşünmüştüm. Telefon için yapmam gereken ne peki ciddi anlamda bilgim sıfır :)))

Problem with the SSL CA cert (path? access rights?) diye bir hata verdi Cydia

Merhaba Arkadaşlar,
Biraz önce sürümü mü 12.1.1 düşürdüm.
İgnitiondan uncoveri indirdim sorunsuz şeklide cydia çalışıyor fakat bir hafta sonra app imzasını nasıl yükseltebilirim?

Merhabalar iPhone x 11.3.1 deyim iOS 12 jailbreak çıktığına göre hangi versiyonuna geçmem gerekiyor
[automerge]1550930228[/automerge]
Merhaba Arkadaşlar,
Biraz önce sürümü mü 12.1.1 düşürdüm.
İgnitiondan uncoveri indirdim sorunsuz şeklide cydia çalışıyor fakat bir hafta sonra app imzasını nasıl yükseltebilirim?
ReProvision diye bir uygulama var otomatik yapıyor 11 de 12 de çalışıyor ise çok rahat edersiniz

Merhabalar iPhone x 11.3.1 deyim iOS 12 jailbreak çıktığına göre hangi versiyonuna geçmem gerekiyor

ReProvision diye bir uygulama var otomatik yapıyor 11 de 12 de çalışıyor ise çok rahat edersiniz

Dostum hata veriryor reprovision , nasıl çalıştıracağız bunu

jailbreak den sonra iclouda apple kimlik şifreyi girdikten sonda saatlerce giriş yapmıyor bunun jb ile ilgisi varmıdır? 🤔

Cevap için teşekkür ederim.
Rica etsem repo adresi alabilirmiyim.

Bahsettiğin güncelleme evet indirildi ama kurulmadı. Fakat saklama alanında OTA güncelleme kaldırma gibi bir yazı yok.

Güncelleme kaldırma gibi bi yazı yok zaten, aşağıda uygulama listesinin en tepesinde olması lazım.

Ben jailbreak yaptım telefona sonra kapatıp açınca cydia girilmiyor. Jailbreaki kaldırmayı denedim, cydia uygulaması gitmedi hala da girilmiyor nasıl halledebilirim. Sürüm 12.1.2

Ben jailbreak yaptım telefona sonra kapatıp açınca cydia girilmiyor. Jailbreaki kaldırmayı denedim, cydia uygulaması gitmedi hala da girilmiyor nasıl halledebilirim. Sürüm 12.1.2

unc0ver programından tekrar jailbreak yap kapatıp açınca jailbreak gider cydiayı tamamen silmek için ipa indirip telefona temiz kurulum yapman gerek

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

unc0ver programından tekrar jailbreak yap kapatıp açınca jailbreak gider cydiayı tamamen silmek için ipa indirip telefona temiz kurulum yapman gerek

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Peki ipayı inidirip cydiayı nasıl silebilirim cydiayı tamamen silip tekrar kurmak istiyorum çünkü cydia impactordan tekrar kurmayı denediğimde zaten var gibi bir şey diyor.

Peki ipayı inidirip cydiayı nasıl silebilirim cydiayı tamamen silip tekrar kurmak istiyorum çünkü cydia impactordan tekrar kurmayı denediğimde zaten var gibi bir şey diyor.

12.1.1 Beta 3 ipa indirmen gerek diğer imzası açık olanlar jailbreak desteklemiyor ipayı indirdikten sonra itunesten sıfırlayabilirsin

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Geri