unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

ByeByeHUD adında bir Tweak var, deneme amaçlı cihazınıza bir kurun. Ayarlarda görünüyor mu bir bakın.
Siz bunu yazmadan önce safe mode adı altında telefon iki defa güvenli moda girince tweaklar arasından safe mode kaldırdım şuanda cydia açılmıyor geri atıyor giriş yapmadan. son girelenler panelinde de bu bölüm görünüyor9328

bilmediğin işlemleri yapma, Sürümünden olursun. Herzaman imzalar açık olmaz. unc0ver aracında Reinstall Cydia seçeneği var tekrar bi aktif et. açılıyor mu kontrol et.

bilmediğin işlemleri yapma, Sürümünden olursun. Herzaman imzalar açık olmaz. unc0ver aracında Reinstall Cydia seçeneği var tekrar bi aktif et. açılıyor mu kontrol et.
Çok haklısınız cahilce davrandım sanırım :/
Dediklerinizi yaptım kapatıp açtım telefonu ama malesef yine aynı şekilde girmeden atıyor

Ekli dosyalar

• FAA84959-9149-4C4C-A887-76E6EEDB0DAD.jpeg
    FAA84959-9149-4C4C-A887-76E6EEDB0DAD.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 23
Çok haklısınız cahilce davrandım sanırım :/
Dediklerinizi yaptım kapatıp açtım telefonu ama malesef yine aynı şekilde girmeden atıyor

Jailbreak aktif ediyormusun uncoverdan Load Tweaks ve Load Daemons seçeneklerini kapatıp jailbreak butonuna tıklayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar unc0ver’a girdiğimde jailbreak yazıyor. Halbuki re-jailbreak falan yazmalı. Fakat cydia ve tweakler falan çalışıyor. Sonradan bu durum başıma bi iş açar mı ?

ad2c70db50a84d57c77c30b576c0f67b.jpg

Jailbreak aktif ediyormusun uncoverdan Load Tweaks ve Load Daemons seçeneklerini kapatıp jailbreak butonuna tıklayın

Sizin söylediğiniz gibi tekrar denedim ama yinede girmiyor atıyor. Safe mode tweakı sildim ben o eklenmeden giremeyecem sanırım ama onu da ekleyemiyorum açılmadığı için.9330

İyi geceler arkadaşlar. 12.1.1 jailbreak yaptım. Muhtelif tweakleri güvenli repolardan kurdum. Bir tek sorun var, Twitter açılmıyor. Bir fikriniz var mı? Neden olabilir?

İyi geceler arkadaşlar. 12.1.1 jailbreak yaptım. Muhtelif tweakleri güvenli repolardan kurdum. Bir tek sorun var, Twitter açılmıyor. Bir fikriniz var mı? Neden olabilir?
Twitter++ gibi tweak veya program kurduysanız kaldırın hocam bazen bu tür tweaklerin uyumsuzluğu uygulamada hataya neden olabiliyor. Örnek Cercube vs.

Arkadaşlar bu jailbreaki sürümünü nasıl güncelleyebilirim uncovera girip jailbreak yazısına bassam güncellenmiş mi oluyo?

merhabalar 2 adet sorunum bulunmakta 1ncisi jb den sonra veya öncesinde yüklemiş olduğum appstore uygulamalarını, cydia uygulamalarıda dahil silemiyorum bu birinci sorunum... 2.ci sorunum ise itunes iphone mi görmüyor düne kadar görüyordu. jb sonrası görmez oldu itunesi komple sildim revounistaller ile tüm yan uygulamalarınıda sildim yeniden yükledim ve sorun hala devam ediyor itoools da ise cihazımı görüyor.. bu sorunları nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler

Homegesture ve neptune’de operatör ismi sığmıyor arkadaşlar. İnsanların paylaştığı görüntülere bakıyorum onlarda orantılı ve tam yazıyor. Ayrıca homegesture’de mcell yazıyor hattım turkcell :) çözümü var mı acaba?
9360

Yardim edecek biri var mi acaba rica etsen beta 29 sildim b33 kurmaya çalışıyorum bu hatayi aliyorum çözümünü bilen var mi
a63af199a9f0ece0396dcf07fc241b83.jpg
9f53b4a674abb4a960e0dcc923b7b5aa.jpg

merhabalar 2 adet sorunum bulunmakta 1ncisi jb den sonra veya öncesinde yüklemiş olduğum appstore uygulamalarını, cydia uygulamalarıda dahil silemiyorum bu birinci sorunum... 2.ci sorunum ise itunes iphone mi görmüyor düne kadar görüyordu. jb sonrası görmez oldu itunesi komple sildim revounistaller ile tüm yan uygulamalarınıda sildim yeniden yükledim ve sorun hala devam ediyor itoools da ise cihazımı görüyor.. bu sorunları nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler
cydia ile kurulanları iOS 12'De ana ekrandan silme şansınız yok. Cydia içerisinden kaldırmanız gerekiyor. Appstore uygulamaları ve bağlantı sorunu için yeni bir kablo ve jailbreaksiz mod ile bir deneme yapın.

İOS 12.1.1 Beta 3 İphone 6S Jailbreak Sonrası Fotoğraf Paylaşma Butonuna Tıklayınca Ana Menüye Atıyor

Çözüm Nedir?

9373
Arkadaşlar böyle bir haya alıyorum sürekli neden acaba ?
Son kurduğum tweakları kaldırıyorum hala aynı.

Geri