Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

cydia ile kurulanları iOS 12'De ana ekrandan silme şansınız yok. Cydia içerisinden kaldırmanız gerekiyor. Appstore uygulamaları ve bağlantı sorunu için yeni bir kablo ve jailbreaksiz mod ile bir deneme yapın.
Sorun cydia ile kurduklarım değildi sorun hic bir uygulamayı eski ya da yeni silemememdi sorunu cozdum öncelikle ucak moduna aldım telefonu ardından Unc0ver icerisinde restore rootfs (rec0ver) seçeneğini acık hale getirip JAILBREAK VE CYDIAYI. Silmesi için tekrar jb yaptım cydia slindi tekrar dan unc0ver 33 sürümünü tele indirdim, ve yeniden jb le dim telefonu. Hic bir sorun kalmadı 🙏 yani İtunes de görüyor , uygulamalar da silinebiliyor appcake de çalısıyor ama inen uygulamalar ios 12 uyumlu değil bilginiz olsun

beyler jailbreak vardı telefonumda iphone x kapatıp açtım jailbreak gitti tekrar yapmaya çalişiyorum olmuyor birisi detaylı anlatırmı lütfen.

Beyler unc0ver aracından cydiayı sıfırlayabiliyor muyuz yada sıfırdan tekrar kurabiliyor muyuz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

beyler jailbreak vardı telefonumda iphone x kapatıp açtım jailbreak gitti tekrar yapmaya çalişiyorum olmuyor birisi detaylı anlatırmı lütfen.

Cydia duruyorsa eğer Unc0verdan settings ayarlarına girip Reinstall Cydia seçeneğini aktif ederek tekrar jailbreak yapın. Büyük bir ihtimal sorununuz düzelecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam selamlar cydia impactor ile ipayı yükledim uygulamayı açtım ve işlemi başlattım ilk reseti onayladım fakat apple logosu gidip geliyor sürekli ve açılmıyor telefon ne yapabilirim bilgisi önerisi olan var mı?

hocam selamlar cydia impactor ile ipayı yükledim uygulamayı açtım ve işlemi başlattım ilk reseti onayladım fakat apple logosu gidip geliyor sürekli ve açılmıyor telefon ne yapabilirim bilgisi önerisi olan var mı?

Telefonunuz Elmada Kalma sorunu diye tabir ettiğimiz durumda kalmış. Recovery Moda Alarak Cihazınıza 12.1.1 Beta3 yazılımını yeniden kurarak işlemi tekrarlayınız. Fakat unutmamanız gereken şey eğer itunes üzerinden daha önce yedek almadıysanız eski yedeğinizi geri getiremezsiniz.Kısacası herşeyiniz silinecek maalesef. Sadece icloud üzerindeki yedekleriniz geri gelecektir. Beta yazılımı kurmak için Forumda anlatım var oradan yapabilirsiniz. Tekrar jailbreak kurarken mutlaka telefonunuzu Uçak moduna alın aynı hatayla karşılaşabilirsiniz.

Iphone 7 12.1.2 cihazda B33 yüklüydü. Sorun yoktu gayet iyiydi. B34 çıkınca kaşındım. Önce telefonu hard reset yaptım. Açılınca unc0ver programını kaldırdım. Sonra Impactor ile revoke certificate yaptım. B34 yüklemeye çalışınca Revoke bu linkteki gibi hata alıyorum. Tekrar revoke yapıyorum. 0 görünüyor. Çözümü var mı?

Iphone 7 12.1.2 cihazda B33 yüklüydü. Sorun yoktu gayet iyiydi. B34 çıkınca kaşındım. Önce telefonu hard reset yaptım. Açılınca unc0ver programını kaldırdım. Sonra Impactor ile revoke certificate yaptım. B34 yüklemeye çalışınca Revoke bu linkteki gibi hata alıyorum. Tekrar revoke yapıyorum. 0 görünüyor. Çözümü var mı?
Telefon üzerinden yüklemeyi denermisiniz birde ? ben şu an b34 kullanıyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım. adresinden unc0ver b34 sürümünü indirip deneyin. ama eğer sisteminizde Cydia kurulu olup çlışmıyorsa mutlaka unc0verdan settings ayarlarından Reinstall Cydia seçeneğini aktif edip jailbreak yapın. Ve telefonunuzu uçak moduna almayı unutmayın.

Telefon üzerinden yüklemeyi denermisiniz birde ? ben şu an b34 kullanıyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım. adresinden unc0ver b34 sürümünü indirip deneyin. ama eğer sisteminizde Cydia kurulu olup çlışmıyorsa mutlaka unc0verdan settings ayarlarından Reinstall Cydia seçeneğini aktif edip jailbreak yapın. Ve telefonunuzu uçak moduna almayı unutmayın.
Beta açıkken bir deneyelim o zaman. Kısmet artık...

Beta açıkken bir deneyelim o zaman. Kısmet artık...
Deneyin hocam Olması lazım çünki bizzat aynı sorunla karşılaşan bir cihaza bu yöntemle yükleme yaptım. Eğer jailbreak yaptığınızda bittiğinde bootstrap hatası alırsanız kurduğunuz bir tweakten dolayı olabilir fakat jailbreak yinede yapılmış olur daha sonra cydiadan o tweaki bulup kaldırabilirsiniz.

Deneyin hocam Olması lazım çünki bizzat aynı sorunla karşılaşan bir cihaza bu yöntemle yükleme yaptım. Eğer jailbreak yaptığınızda bittiğinde bootstrap hatası alırsanız kurduğunuz bir tweakten dolayı olabilir fakat jailbreak yinede yapılmış olur daha sonra cydiadan o tweaki bulup kaldırabilirsiniz.

Hocam Allah razı olsun. ÇÖZÜLDÜ. Sadece “Reload System Daemons” kapatıp yükledim. Tek seferde....

Bu hatanın çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Herhangi bir tweak yüklemeye/kaldırmaya çalıştığımda bu çıkıyor.

Ekli dosyalar

• 4AAE59C4-4C36-4B39-9D6C-D9F16E1A8BBF.png
    4AAE59C4-4C36-4B39-9D6C-D9F16E1A8BBF.png
    104.6 KB · Görüntüleme: 16
Hocam Allah razı olsun. ÇÖZÜLDÜ. Sadece “Reload System Daemons” kapatıp yükledim. Tek seferde....

Hocam O tiki tekrar açmayı unutmayın. Sorunun çözülmesinede sevindim. Cümlemizden razı olsun. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi günde kullanmalar.

Bu hatanın çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Herhangi bir tweak yüklemeye/kaldırmaya çalıştığımda bu çıkıyor.
Muhtemelen yüklenmiş tweak üzerine tekrar yüklemeye çalışıyorsunuz ondan hata alıyorsunuz

Muhtemelen yüklenmiş tweak üzerine tekrar yüklemeye çalışıyorsunuz ondan hata alıyorsunuz
Hocam sanmıyorum çünkü tweak kaldırmaya çalışırken de ayni hatayı alıyordum. Ancak animationsbefast tweakini silince düzeldi.

ios 12 jailbreak yapan arkadaşlara önemli bir sorum olacak turkcell tv de paketinde olupda şifreli kanalları açamayan var mı ? Daha önceki bütün sürümlerdeki jailbreakten sonra tv+ uygulamasındaki şifreli kanallarım (neo geo-eurosport-discorvery vb.) açılmadı ücretiyle satın almama rağmen. hiç bir tweakde çare bulmadı konu açmıştım bununla ilgili. Tv+ sı olup deneyebilen arkadaşlar sonucu yazabilir mi ona göre jailbreak yapacağım. teşekkürler şimdiden cevap için

Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var üç dört tweakten sonra telefonumu tamamı ile kapatıp açtıktan sonra tekrar jailbreak aktif etmek istediğimde jalbreak aktif yazısı geldikten sonra tel kapanıp jailbrekli gelmesi gerekirken jailbreaksiz geliyor bunu bazan üç deme defa tekrarlıyorum tutarsa açılıyor bazında açmıyo. Bu sefer jalbreaki tweaksiz mod ta açıp tüm tweakleri sildiğimde sıkıntı yok ama Tweak atiği ekrandan açamıyorum. Bunun çözümü varımı bitter bendemi bu şekilde
Yüklü tweakler
Call revirde
Betterfivehomescreen
Fiveicondocx
Noboicemail
Transparentdock
App Admin
fastunlocx
Flex3
BatteryNortc

12.1.3 beta ya güncellemek istiyorum iTunes hata kodu 3194 neden yapar
[automerge]1551283776[/automerge]
Ayrıca iPhone 6s kullanıyorum jailbreak yapmak İçin kullanabileceğim Uygun İpsw indirme dosyasını paylaşabilirmisiniz

Son düzenleme:
Geri