Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

İlgilenen bilen kimse yok mu yaa jb yapamıtoruz sertifika gitti yükleyemiyorum
arkadaş sorununu git doğru başlık altında yazarsan yanıtını alırsın. Burası senin sorunun yanıtlanacağı yer değil. Buraya gelip isyan etmen sana fayda getirmez.

5400c6cf251012fc059d36decc32a59f.jpg
uncover beta 50 yayınlandı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bi turlu jailbreak a geçemiyorum youtube'dan birkaç video izledim ama olmuyo nasıl yapmam gerek

Uncover yükleyemiyorum. Ne ımpactor ile nede internet üzerinden yardımcı olurmusunuz ?
49bef9dad4604f2be2bdc4a1b72e1205.jpg

743769060a34b528ce798e015ed1779b.jpg

Ne
arkadaşlar bu videodaki yöntemle pc olmadan unc0ver yükleyebilirsiniz ben yaptım
Kullandığı prığramın adı nedir bende cydai var açılmıyor Unc0ver o zaten yükleme yapamıyorum yardımcı olurmusun
[automerge]1555527970[/automerge]
arkadaşlar bu videodaki yöntemle pc olmadan unc0ver yükleyebilirsiniz ben yaptım
bende cydai yüklü açılmıyor nereye başvursam cydai istiyor oda açılmıyor PC yok kullandığı proğramı nerden. Nasıl indirebilirim

Son düzenleme:
Ne

[automerge]1555527970[/automerge]
bende cydai yüklü açılmıyor nereye başvursam cydai istiyor oda açılmıyor PC yok kullandığı proğramı nerden. Nasıl indirebilirim
cihaz jailbreakli değilken yapılmıyor sanırım reprovision uygulamasını açabilmeniz lazım

Reprovision uygulamasını nasıl açabilirim bunun için jailbreak ı aktif halemi getirmek gerekiyor buda PC olmayacak dimi

Arkadaşlar videoda yapılan işlem için cihazınızda jailbreakın aktif olması gerekiyor jailbreak aktif değilse cydiayı açamazsınız zaten ve bu tweakide yükleyemezsiniz yani bu yöntem deaktif olmuş cihazlar için ki imzalar kapandığı anda telefonlarımız yeniden başlayıp jailbreak gittiği için malesef olmuyor

Çıkmadı henüz ama twitter da saurikin açıklamaları var yorumlara bakılırsa yakındır A12 cihazlara jailbreakin gelmesi

Yorumlarda teşekür edenler olmuş onlara bakarak olumlu diye düşündüm hayırlısı olsun yapacak birşey yok

Görünüşe göre A12ciler Substitute ye kaldı saurik zannedersem direk bırakacak A12 için

Merhaba geliştirici sertifikası 7 gün sonra bitince tekrardan bilgisar olmadan impactorsuz bu işlemleri yapabileceğimiz bir yol var mı? yoksa jailbreak benim için anlamsız olacak...

Geri