arkadaş sorununu git doğru başlık altında yazarsan yanıtını alırsın. Burası senin sorunun yanıtlanacağı yer değil. Buraya gelip isyan etmen sana fayda getirmez.İlgilenen bilen kimse yok mu yaa jb yapamıtoruz sertifika gitti yükleyemiyorum
arkadaş sorununu git doğru başlık altında yazarsan yanıtını alırsın. Burası senin sorunun yanıtlanacağı yer değil. Buraya gelip isyan etmen sana fayda getirmez.İlgilenen bilen kimse yok mu yaa jb yapamıtoruz sertifika gitti yükleyemiyorum
uncover beta 50 yayınlandı![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abım yardımcı olabilirmsn:)
bi turlu jailbreak a geçemiyorum youtube'dan birkaç video izledim ama olmuyo nasıl yapmam gerek
6 12.0 flekstore electra dan da denedimCihaz, sürümün ve hangi jb aracı ?
6 12.0 flekstore electra dan da denedim
Aynen halen Cydia yok A12ler icin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uncover yükleyemiyorum. Ne ımpactor ile nede internet üzerinden yardımcı olurmusunuz ?
![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[automerge]1555527970[/automerge]Kullandığı prığramın adı nedir bende cydai var açılmıyor Unc0ver o zaten yükleme yapamıyorum yardımcı olurmusunarkadaşlar bu videodaki yöntemle pc olmadan unc0ver yükleyebilirsiniz ben yaptım
bende cydai yüklü açılmıyor nereye başvursam cydai istiyor oda açılmıyor PC yok kullandığı proğramı nerden. Nasıl indirebilirimarkadaşlar bu videodaki yöntemle pc olmadan unc0ver yükleyebilirsiniz ben yaptım
cihaz jailbreakli değilken yapılmıyor sanırım reprovision uygulamasını açabilmeniz lazımNe
[automerge]1555527970[/automerge]
bende cydai yüklü açılmıyor nereye başvursam cydai istiyor oda açılmıyor PC yok kullandığı proğramı nerden. Nasıl indirebilirim
Reprovision uygulamasını nasıl açabilirim bunun için jailbreak ı aktif halemi getirmek gerekiyor buda PC olmayacak dimicihaz jailbreakli değilken yapılmıyor sanırım reprovision uygulamasını açabilmeniz lazım
Reprovision uygulamasını nasıl açabilirim bunun için jailbreak ı aktif halemi getirmek gerekiyor buda PC olmayacak dimi
Çıkmadı henüz ama twitter da saurikin açıklamaları var yorumlara bakılırsa yakındır A12 cihazlara jailbreakin gelmesi