Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

iniyor görünüyor simge gri renkte ama tam inmiyor sorun nedir acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ara ara deneyin apple sertifikaları kapatmış ondan kaynakli deniliyor arada açıp kapatıyormuş
En saglikli olan resmi siteden indirip impicator ile kurmak

hocam benim ios 12.2 sürümüm iphone 7. ios versiyonunu bir türlü 12.1.2 ye düşüremedim 12.2 için jailbreak yapabilirmiyim. yada ios sürümü düşürme işleminde 3194 kodlu hatayı nasıl çözerim

6ca48fedc548c0dd5901b15f2d2ea6e2.jpg

Okuduğumuzu anladık mı cevap verelim gibi birşey olmuş ne diyor bu zırdeli gene tepemizin ayarıyla oynamakta

:) sanırım stabil sürümü beklemeden yayınlamayı düşünüyorlar.

Stabil sürümü beklemeden yayınlandığı takdirde oluşacak sorunlar.

06a83c6400618f873eacc7ec28b46e9a.jpg

Bende yapamıyorum ilk defa jailbreak yapacağım ama olmuyor bir türlü[/

Burdan kendi adresinden ipa dosyasini indir
İnen dosyayi filza ile ac filzanin icinde dursun

Cydiadan kendi reposundan
reprovizyon indir kardeşim

Filzanin icindeki ipa dosyasini reprovizyon ile kur sora uncover sorunsuz sekilde kurulacak reprovizyon ayarlarina gir
Abvenced power modu etkinlestir
2 gun kala sertifikayi kendi otomotik imzaliyor

Merhaba, benim de telefon restart attı kendine. Sonra jb gitti doğal olarak. Yeniden re-jb yapmak istediğimde unc0ver açılmadı sertifikaya güvenmemi istedi. Ayarlardan güveni tıkladım olmadı, daha sonra unc0veri silip yeniden yüklemek istedim. Şimdi aldığım hata aşağıdaki fotoğrafta görünüyor. Yükleniyor ibaresinde kalıyor.

Ekli dosyalar

• A01CC32B-431F-45D1-8101-14DB20F953B0.png
    A01CC32B-431F-45D1-8101-14DB20F953B0.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 63
Merhaba, benim de telefon restart attı kendine. Sonra jb gitti doğal olarak. Yeniden re-jb yapmak istediğimde unc0ver açılmadı sertifikaya güvenmemi istedi. Ayarlardan güveni tıkladım olmadı, daha sonra unc0veri silip yeniden yüklemek istedim. Şimdi aldığım hata aşağıdaki fotoğrafta görünüyor. Yükleniyor ibaresinde kalıyor.
Farklı bir yerden tekrar yüklemeyi deneyin, birçok yerde sorun var şu aralar.

ipa-install' dan da defalarca yükledim yükleniyor da kalıyor bir süre sonra yüklenmiş gibi adı çıkıyor ama uncover sembolü yok tıklayınca da hiçbirşey açılmıyor ayrıca cydia'da öyle kaldı sembolsüz açılmıyor. Bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Geri