iniyor görünüyor simge gri renkte ama tam inmiyor sorun nedir acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iniyor görünüyor simge gri renkte ama tam inmiyor sorun nedir acaba
Hocam cihazınız İphone x gözüküyor İphone x A11 çip kullanıyorSelam arkadaslar a12 ler icin hala bir haber yok degilmi öyle baka kaldik herseyden mahrum kaldik
Hocam xs max var a12 islemci x i degistiremedimHocam cihazınız İphone x gözüküyor İphone x A11 çip kullanıyor
Okuduğumuzu anladık mı cevap verelim gibi birşey olmuş ne diyor bu zırdeli gene tepemizin ayarıyla oynamakta![]()
Okuduğumuzu anladık mı cevap verelim gibi birşey olmuş ne diyor bu zırdeli gene tepemizin ayarıyla oynamakta
Ne zqman açar ya hocamAra ara deneyin apple sertifikaları kapatmış ondan kaynakli deniliyor arada açıp kapatıyormuş
En saglikli olan resmi siteden indirip impicator ile kurmak
Jailbreak gitti yapamıtorum pcde yok bu nedir yaaaNe zqman açar ya hocam
Ne zqman açar ya hocam
[automerge]1554988357[/automerge]
Jailbreak gitti yapamıtorum pcde yok bu nedir yaaa
Bende yapamıyorum ilk defa jailbreak yapacağım ama olmuyor bir türlü[/
Burdan kendi adresinden ipa dosyasini indir
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.İnen dosyayi filza ile ac filzanin icinde dursun
Cydiadan kendi reposundan
reprovizyon indir kardeşim
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Filzanin icindeki ipa dosyasini reprovizyon ile kur sora uncover sorunsuz sekilde kurulacak reprovizyon ayarlarina gir
Abvenced power modu etkinlestir
2 gun kala sertifikayi kendi otomotik imzaliyor
Farklı bir yerden tekrar yüklemeyi deneyin, birçok yerde sorun var şu aralar.Merhaba, benim de telefon restart attı kendine. Sonra jb gitti doğal olarak. Yeniden re-jb yapmak istediğimde unc0ver açılmadı sertifikaya güvenmemi istedi. Ayarlardan güveni tıkladım olmadı, daha sonra unc0veri silip yeniden yüklemek istedim. Şimdi aldığım hata aşağıdaki fotoğrafta görünüyor. Yükleniyor ibaresinde kalıyor.
Farklı bir yerden tekrar yüklemeyi deneyin, birçok yerde sorun var şu aralar.
Yükleme adreslerini bulamıyoruz
Adresleri paylaşırsanız seviniriz
Bilgisayardan cydia impactor ile yüklemen gerekİlgilenen bilen kimse yok mu yaa jb yapamıtoruz sertifika gitti yükleyemiyorum