Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

katılıyorum sorulan cevaplara cevao veren arkadaşlar da aynı durumu yaşatıyor. gece gündüz buraya gelen mesajlara heycanla bakıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen valla her bildirim geldiğinde heyecanla giriyorım jb cıktı diye

00f5415c6f5db5fdddeec64ba1e6c274.jpg

İos 12 için büyük bir hata giderme güncellemesi geliyormuş uncover’a

Appcake den indirdiğim uygulamaların bazıları açılırken çöküyor goodnotes vb. Cihaz ios 12.1.1 uncover jb ve Appsync 32 yüklü. Benzer sorunu yaşayan varımı revoke sorunumu bu anlamıyorum.:BangHead:

Pwn cihazını bootlooplamış A12lilere şans dilerim
Umalım da kurtarsın

Cihazı kurtaramamış pwn A12lere saygı duruşu

A12 JB için şans kalmadı yani? Aga beee yak yak yak o gemi geri gelmeyecek. Şaka bir yana adamın SHSH2 kaydı falanda mı yokmuş? Yoksa cesaretini takdir ediyoruz.

A12 JB için şans kalmadı yani? Aga beee yak yak yak o gemi geri gelmeyecek. Şaka bir yana adamın SHSH2 kaydı falanda mı yokmuş? Yoksa cesaretini takdir ediyoruz.

12.1.4e restore ediyormuş Twitter’da yazdığında göre .

iOS 12.1.3 Beta 4 imzaları açık bu arada şu anda jb yok ama açıklar yayınlandı diye biliyorum eğer daha yüksek sürümdeyseniz düşmeniz için fırsat

arkadaşlar ios 12 olarak bu sürümde kalmaya devam edelim mi yoksa hazır imzalar açıkken jailbreak yapılacak sürüm hangisi ise ona geçelim mi ?

arkadaşlar ios 12 olarak bu sürümde kalmaya devam edelim mi yoksa hazır imzalar açıkken jailbreak yapılacak sürüm hangisi ise ona geçelim mi ?

12.1.3-12 ve arasındaysan kalın İOS 12.1.4-12.2 de iseniz 12.1.3 Beta 4 e düşmeniz jb istiyorsanız en iyisi olacaktır

12.1.3-12 ve arasındaysan kalın İOS 12.1.4-12.2 de iseniz 12.1.3 Beta 4 e düşmeniz jb istiyorsanız en iyisi olacaktır

Şimdi ben 12.1.2 sürümdeyim shsh kayıtlarımda var şimdi ben 12.1.3 sürüm içinde shsh kaydı alayımmı elimde dursun sürüm kaybedersem 12.1.3 jealbrek çıkarsa gelebilirmiyim

Şimdi ben 12.1.2 sürümdeyim shsh kayıtlarımda var şimdi ben 12.1.3 sürüm içinde shsh kaydı alayımmı elimde dursun sürüm kaybedersem 12.1.3 jealbrek çıkarsa gelebilirmiyim

Eğer 12.1.2-12 ve arasında SSH kaydınız yoksa almanız yararınıza olacaktır. Eğer Elmada vs kalırsanız SSH kaydınız varsa yine 12.1.2-12 ve arasına dönmek en mantıklısı olacaktır.
Şu anda sürümü yüksek arkadaşlar için bir avantaj Sürümün açık olması

Eğer 12.1.2-12 ve arasında SSH kaydınız yoksa almanız yararınıza olacaktır. Eğer Elmada vs kalırsanız SSH kaydınız varsa yine 12.1.2-12 ve arasına dönmek en mantıklısı olacaktır.
Şu anda sürümü yüksek arkadaşlar için bir avantaj Sürümün açık olması

Anladım hocam 12.1.2-12 kayıtlarım var zaten ama ben bugün aldım yinede eski shsh kaydımın içindede 12.1.3 varmış zaten almış yani teşekkür ederim..

Geri