Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

v7 den sonra uncover ile 12.5.5 desteği geldi. bence sizin cihazınızda sorun var.
Hocam ben 3u toolsun yönlendirmeleri ile programın içindeki uncover ile denedim dev ipa yok cihazda direkt o şekilde denediğim için olmamış olabilir mi ? Bu konudaki gibi yapmayı deneyeceğim.

ip 11 cihazımda 14.4.2 yüklü. son sürüm unc0ver yükledim ancak desteklenmiyor uyarısı veriyor. nerde yanlış yapıyorum

iPhone 13 - iOS 15.3.1 aldım alalı güncellemedim bu şekilde duruyor cihaz. jailbreak bekle ki gelsin. valla yeni versiyona geçiş yapacam gelmezse. bir iki tweak kullanıyorduk, onu da kullanmaya kulanmaya ihtiyaç bile hissetmemeye başladım.

iPhone 13 - iOS 15.3.1 aldım alalı güncellemedim bu şekilde duruyor cihaz. jailbreak bekle ki gelsin. valla yeni versiyona geçiş yapacam gelmezse. bir iki tweak kullanıyorduk, onu da kullanmaya kulanmaya ihtiyaç bile hissetmemeye başladım.

Troll store ile uygulama ipalarını süre sınırı olmadan yükleyebilirsin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 nesil İpad pro 12.9 14.3 jailbreak yapamiyorim yardimci olacak varmi

Pc de 3 u tools ile yapabilirsin:. Jb den sonra trollstore ile uncoveri süresiz yap. Cihaz kapanıp açılınca jb gider, uncover trollstore ile süresiz olduğundan her kapanmada uncover ile jb yi aktif edebilirsin.

Aksi durumda ya cihazı kapatmayacaksın ya da her sefer uncover i tekrar haftalık imzalayarak jb yapacaksın.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhabalar.iphone 7 14.6 sürüm yüklü cihazım var. Uncover yükledim fakat 14.8 e kadar desteklemesine rağmen a10 işlemcisinden dolayı unsupported yazıyor. checkra1ın ile flash bellek yardımıyla jailbreak yapmıştım fakat cihaz kapanınca jailbreakte gidiyor.
Bu iphone 7 A10 işlemcili cihazı nasıl jailbreak yapabilirim ? 14.6 sürümüyle yapabilir miyim yoksa başka bir sürüme yükseltmem gerekir mi ?

Arkadaslar merhaba iphone 5s cihazim var kullanilmiyordu carplay da video izlemek icin jailbreak yapmak istedim ancak 3utools uzerinden ne uncover nede baska jailbreak uygulamasi ile olmuyor uncover de unsupported diyor ama aslinda surum uyumlu eski ios surumu yuklu ios 12.5.7 surumu

Arkadaslar merhaba iphone 5s cihazim var kullanilmiyordu carplay da video izlemek icin jailbreak yapmak istedim ancak 3utools uzerinden ne uncover nede baska jailbreak uygulamasi ile olmuyor uncover de unsupported diyor ama aslinda surum uyumlu eski ios surumu yuklu ios 12.5.7 surumu
12.5.7 de carbridge çalışmıyor. Sanırım üretici güncellememiş. Bende çok denedim ama yüklenmiyor hata veriyor. Ama ben 15-20 gün önce denemiştim. Şuan bilmiyorum.

İphone 11 ios 14.4 destekliyormu bu versiyon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

31be582f6a2bec488bf924ef2fd0ada5.jpg

Bu hatayi veriyor arkadaslar. Bilgisi olan varmi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri