Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

@memokubilay sitemizdeki konudan da jb yapabilirsiniz pc gerekiyor. pc siz en sağlam yöntem dev ipa satın almanızdır. özelden ya da 0535 463 01 78 iletişim numarasıyla ulaşabilirsiniz.

@typersin25 14,8,1 jb yok malesef.

@memokubilay sitemizdeki konudan da jb yapabilirsiniz pc gerekiyor. pc siz en sağlam yöntem dev ipa satın almanızdır. özelden ya da 0535 463 01 78 iletişim numarasıyla ulaşabilirsiniz.

@typersin25 14,8,1 jb yok malesef.

Eee 8 plus 14.8.1 İçin Jailbreak Varmı Peki? 12.4 Jailbrekli Kullanıyom Ona Göre Geçiş Yapacam

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhaba. iphone se 2020 için ios 14.8 jailbreak mümkün mü arkadaşlar.
  • A12 - A13 cihazlara 14.6 ile 14.8 arası uncover 8.xx sürüm ile destek getirildi.
destekliyor. dev ipa isterseniz özelden iletişim kurabilirsiniz. 0535 463 01 78 ile de wp telegram sms vs yöntemleriyle iletişim kurabiliriz.

• A12 - A13 cihazlara 14.6 ile 14.8 arası uncover 8.xx sürüm ile destek getirildi.
destekliyor. dev ipa isterseniz özelden iletişim kurabilirsiniz. 0535 463 01 78 ile de wp telegram sms vs yöntemleriyle iletişim kurabiliriz.

Kardeşim Son Sorum Bu 14.8.1 Jailbreak İşlemini İnternet Kafede Yapabilirmiyim 3Utools Sistemi İle Falan Birde İnternet Kafede Bilgisayarlar Farklı Oluyo Kapanıp Açılınca Herşey Siliniyorya Bu 3utols Metodu Pc Kapanmasını Gerektriyormu

Benim iOS 14.6 nasıl 14.8.1 e çıkartabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada anlatılanları sırasıyla yaptım 13.5 ten 14.8'e ota update ile geçtim.

0- buradan 14.8 profili indirip yükleyin

1- repoyu ekleyin OTA Enabler'i iPhone kurun

2- "OTA güncellemesini engelle" seçeneğini kapatın

3- Aygıt yeniden başlarsa tekrar Jailbreak yapın.

4- repoyu ekleyip ios 13 için MyBloxx' u iPhone yükleyin

5- Ayarlar - Mybloxx - OTADELAY'e gidin - "Enable Supervision Spoofing" - Spoof'a dokunun

6- Yazılım güncellemesi var mı yok mu bakın. 14.8 çıkması lazım.

Bu şekilde 14.8 e geçtim. Takılırsanız en başta verdiğim linki Türkçe' ye çevirip en baştan okuyun.

Kolay gelsin.

6s 14.7.1 uncover jb yapabilir miyim ? chekhra1n yaptım fakat telefonu ayarlardan sıfırladım tekrar jb yaptığımda cydia hata veriyor düzeltemedim bi türlü itunes üzerinden sıfırlama da yapılmıyor. uncover yapabilir miyim acaba ?

6s 14.7.1 uncover jb yapabilir miyim ? chekhra1n yaptım fakat telefonu ayarlardan sıfırladım tekrar jb yaptığımda cydia hata veriyor düzeltemedim bi türlü itunes üzerinden sıfırlama da yapılmıyor. uncover yapabilir miyim acaba ?
hayır uncover yok. checkrain yüklewyin rootfs yapın düzelecek cydia
iyi forumalar

3utoolsdan jb yapıyorum sürüm 14.1 daha önce yaptım fakat gitti jb tekrar yapmak istediğimde 3utools hata veriyor jailbreak bakımda diyor acaba neden?

3utoolsdan jb yapıyorum sürüm 14.1 daha önce yaptım fakat gitti jb tekrar yapmak istediğimde 3utools hata veriyor jailbreak bakımda diyor acaba neden?

jb yaptığı serverlar orasu burası sunucular 1 gün çalışırsa 1 gün çalışmıyor. dev ipa alırsanız sitemize de destek olarak en kolay yöntemde aktif edebilirsiniz 0535 463 01 78

Var ben yaptım iPhone SE 14.4.1 altstore ile untethered oluyor sorunsuzca kullanıyorum PC ihtiyacı yok

Kapanip acilinca jb gitmiyor degilmi ?

Kapanip acilinca jb gitmiyor degilmi ?

Kapanınca jb gidiyor ama unc0ver Untether ile telefonun içinden 10 saniyede tekrar jb yapabiliyorsun, PC bağlamana gerek yok, zaten yapınca anlayacaksın güzel bir şey.

Ya kardeşler bi yardımcı olun önceden uncover jb yapabiliyordum şimdi yapamıyorum alserverle yapıyorum son finish uncover butonu gelmiyor ayrıyeten altserverin içinde uncover görünüyor ama ekrana düşmüyor sürüm 14.3 xs max

merhaba
iPhone X cihazı için uncover 14.8 desteği geldimi ?

bir de iPhone 6 12.5.5 için uncover sınırsız desteği var mı, Mac de checkrain ile jb yapamadım.
selamlar. ip x de 14.3 son. ip6 için dev ipa ile uncover verebilirim. 1 yıl boyunca rahat edersiniz. 0535 463 01 78 iyi forumlar.

Geri