pcye itunes, (apple sitesinden) icloud ve altstoreyi kurup itunesden wifi eşszamanlama açtığınız halde mi olmuyoraltstore apple ıd yazıyorum bir türlü olmuyor
pcye itunes, (apple sitesinden) icloud ve altstoreyi kurup itunesden wifi eşszamanlama açtığınız halde mi olmuyoraltstore apple ıd yazıyorum bir türlü olmuyor
AltSigner ile imzalayıp 3uTools ile yüklediğimde sorun kalmadı yaptı Jailbreak'i. Yapamayanlar böyle yapsın.
altstore yükleyemiyorum id şifreyi giriyorum bu hata veriyor icloud itunes hepsi kurulu iphone 11 ios 13.5
AltSigner ile imzaladıktan sonra 3utools'tan direkt Install ipa dedim. Ama imzalamak şart. Böyle yaptıktan sonra Touch ID/Face ID, kilit, Siri vs kapatmaya gerek kalmadan yapabildim.3uTools’ta hangi adımı izlediniz hocam rica etsem bahseder misiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet hocam yüklü pc yeniden başlattım telefonu yeniden başlattım usb başka portları denedim id şifreden sonra hata veriyor altstore kendi sitesinden indirdim yeni daha son sürümicloud uygulamasını kurdunuzmu
AltSigner ile imzaladıktan sonra 3utools'tan direkt Install ipa dedim. Ama imzalamak şart. Böyle yaptıktan sonra Touch ID/Face ID, kilit, Siri vs kapatmaya gerek kalmadan yapabildim.
aldığınız hata nedirevet hocam yüklü pc yeniden başlattım telefonu yeniden başlattım usb başka portları denedim id şifreden sonra hata veriyor altstore kendi sitesinden indirdim yeni daha son sürüm
eyvallah sayende cydiayı gördük.AltSigner ile imzaladıktan sonra 3utools'tan direkt Install ipa dedim. Ama imzalamak şart. Böyle yaptıktan sonra Touch ID/Face ID, kilit, Siri vs kapatmaya gerek kalmadan yapabildim.
id şifre girdikten sonra bu hatayı veriyoraldığınız hata nedir
AltSigner ile imzaladıktan sonra 3utools'tan direkt Install ipa dedim. Ama imzalamak şart. Böyle yaptıktan sonra Touch ID/Face ID, kilit, Siri vs kapatmaya gerek kalmadan yapabildim.
Rica ederim hocam, yönetim isterse ilk mesaja ekleyebilir, bu sorunla karşılaşanlar için çözüm olarak.eyvallah sayende cydiayı gördük.
Hocam nerede takıldınız?Yok ben yapamıyorum, o kadar bilgi sahibiyim bilgisayar ve telefon konusunda, ne denediysem olmadı.
Rica ederim hocam, yönetim isterse ilk mesaja ekleyebilir, bu sorunla karşılaşanlar için çözüm olarak.
Hocam nerede takıldınız?
geçici çözüm olarak ana konuya ekledim sizin adınıza.Rica ederim hocam, yönetim isterse ilk mesaja ekleyebilir, bu sorunla karşılaşanlar için çözüm olarak.
Bu sorunu alıyorum . Çözümü var mı ?
Buradan indirdim direk forum üstünden.Hangi siteden indirdiniz unc0ver ipa yı
Hocam AltSigner ile sadece imzalayın. Cihaza yükelemeyi 3utools üzerinden install ipa ile imzaladığınız ipa üzerinden yapın. Altsigner'da instal yazan yerin sağında klasör işaretine tıklarsanız imzalanan ipanın buludğunu klasörü açar.Altsigner ile cihaza yükleyip Ayarlar’dan Güven dedim, daha sonra 3uTools programından nasıl adım izleyeceğimi bilemedim. JB kısmından Run yazan kısmı çalıştırdım “not supported” gibi şeyler yazdı.
teşekkürler hocam, Altsigner update alsa yetecek sanırım sorun cihaza yüklerken bir bozulma yaşatıyor ipada.geçici çözüm olarak ana konuya ekledim sizin adınıza.
11pro max 13.5 uncover 5.0.0 jailbreak tamamdır. Hayırlı olsun. Altstore ile uncover ı yükledim sorun çıkmadı. Uncover da ise uçak moduna alıp jailbreak işlemini başlattım. Kurulum tamamdır.
REVOKE İŞLEMİ NASIL YAPILIRhocam ben bu revoke işini çözemedim ne ext3nderden ne reprovoisiondan ne de altsoreden cydiaimpactoru zaten söylemiyorum. bir yardımcı olur musun
Mac ile mi yaptın windows ile mi11pro max 13.5 uncover 5.0.0 jailbreak tamamdır. Hayırlı olsun. Altstore ile uncover ı yükledim sorun çıkmadı. Uncover da ise uçak moduna alıp jailbreak işlemini başlattım. Kurulum tamamdır.
Buradan indirdim direk forum üstünden.