Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

AltSigner ile imzalayıp 3uTools ile yüklediğimde sorun kalmadı yaptı Jailbreak'i. Yapamayanlar böyle yapsın.

3uTools’ta hangi adımı izlediniz hocam rica etsem bahseder misiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

altstore yükleyemiyorum id şifreyi giriyorum bu hata veriyor icloud itunes hepsi kurulu iphone 11 ios 13.5

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3.4 KB · Görüntüleme: 16
3uTools’ta hangi adımı izlediniz hocam rica etsem bahseder misiniz?

AltSigner ile imzaladıktan sonra 3utools'tan direkt Install ipa dedim. Ama imzalamak şart. Böyle yaptıktan sonra Touch ID/Face ID, kilit, Siri vs kapatmaya gerek kalmadan yapabildim.

İpa dosyasını App Store dan bi uygulama indirerek kurabiliyor muyuz.vardı bir tane de böyle Çince Japonca bi uygulamaydı bulamıyorum onu yardım lütfen

AltSigner ile imzaladıktan sonra 3utools'tan direkt Install ipa dedim. Ama imzalamak şart. Böyle yaptıktan sonra Touch ID/Face ID, kilit, Siri vs kapatmaya gerek kalmadan yapabildim.

Yok ben yapamıyorum, o kadar bilgi sahibiyim bilgisayar ve telefon konusunda, ne denediysem olmadı.

Rica ederim hocam, yönetim isterse ilk mesaja ekleyebilir, bu sorunla karşılaşanlar için çözüm olarak.

Hocam nerede takıldınız?

Altsigner ile cihaza yükleyip Ayarlar’dan Güven dedim, daha sonra 3uTools programından nasıl adım izleyeceğimi bilemedim. JB kısmından Run yazan kısmı çalıştırdım “not supported” gibi şeyler yazdı.

Bu sorunu alıyorum . Çözümü var mı ?

Ekli dosyalar

• 49CDD43F-A3F2-45DD-9F32-AD7479F61958.png
    49CDD43F-A3F2-45DD-9F32-AD7479F61958.png
    463.6 KB · Görüntüleme: 18
Altsigner ile cihaza yükleyip Ayarlar’dan Güven dedim, daha sonra 3uTools programından nasıl adım izleyeceğimi bilemedim. JB kısmından Run yazan kısmı çalıştırdım “not supported” gibi şeyler yazdı.

Hocam AltSigner ile sadece imzalayın. Cihaza yükelemeyi 3utools üzerinden install ipa ile imzaladığınız ipa üzerinden yapın. Altsigner'da instal yazan yerin sağında klasör işaretine tıklarsanız imzalanan ipanın buludğunu klasörü açar.
geçici çözüm olarak ana konuya ekledim sizin adınıza.
teşekkürler hocam, Altsigner update alsa yetecek sanırım sorun cihaza yüklerken bir bozulma yaşatıyor ipada.

11pro max 13.5 uncover 5.0.0 jailbreak tamamdır. Hayırlı olsun. Altstore ile uncover ı yükledim sorun çıkmadı. Uncover da ise uçak moduna alıp jailbreak işlemini başlattım. Kurulum tamamdır.

hocam ben bu revoke işini çözemedim ne ext3nderden ne reprovoisiondan ne de altsoreden cydiaimpactoru zaten söylemiyorum. bir yardımcı olur musun
REVOKE İŞLEMİ NASIL YAPILIR

arkadaşlar cydia impactor,ext3nder ve reprosionla ben yapamamıştım.
impactor 81 hatası veriyor
ext3nder hesap girişi hatası veriyor
reprovision da sertifikayı silsende gene de imzalamaya çalıştığında 2den fazla app imzalanamaz diyordu.demekki silmiyordu sertifikayı

ÇÖZÜMÜM şöyle oldu: altstoreyi kuruyorum ardından repovisiona girip sertifikayı siliyorum bu şekilde yaptığınzda bir önceki sertifikayı REVOKE etmiş oluyorsunuz.

Bilgilendirme: Bahsi geçen işlemler 2FA'sı açık hesapta yapılmıştır

iOS sürümüm: 13.5

Geri