Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Checkra1n ile jailbreak yapmıştım telefon kapanınca yanımda da mac olmayınca mecburen unc0ver'dan yapmak zorunda kaldım altserver ile yükledim unc0veri fakat bu hatayı aldım 5 sefer denedim yine aynı hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim acaba ?
asset.PNG
cihazım : İphone X 13.2.2

@Altan06

Bu yıl içinde belki gelebilir... bu soruya hiç kimse net bir cevap veremez ve mümkün değil...

Peki son süreme yüklemek mi akılcı yoksa bu sürümde kalıp beklemek mi bilemedim.Eski sürümlere imzaların açılma olasılığıda artık mümkün değil herhalde.

Telefondan yüklenen sitelere güvenmiyorum ve önermiyorum. Ne zaman o tip sitelerden acil bir program yüklemeye kalksam hemen apple account ödemesi diye dolandırıcı mailleri geliyor.

Merhaba ios sürümüm 12.4.1 elimde mac yok windowstan usb ile uğraşmak istemiyorum sizce ios 12.4.1 sürümüne mi yoksa ios 13.4.1 sürümüne mi daha çabuk gelir hangisi daha mantıklı uncover vb jb araçları için

Arkadaşlar cokernutx’dan yüklemeye çalıştım ama uygulama açılmıyor. Hala indiriliyor şeklinde gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı?

Bende Yukledım ve acılmıyor cokernutx programı acılıyor gıbı yaparak beyaz ekran sonrası kapanıyor,etkısı olur dıye SAFARI gecmısınıde sıldım

Geri